Bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont bijkomen na de Paasdagen

De afgelopen dagen hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont veel paaseitjes gezocht thuis of bij de opa’s en oma’s enz. Het waren een paar drukke en gezellige dagen maar ook wel vermoeiend voor de kakelbontjes.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen ze even lekker veel vrij spelen en naar buiten toe om te bewegen. Even rustig aan na die drukke dagen.

Het is ook fijn om soms met een paar kinderen tegelijk te spelen en niet met de hele groep. Dan maken we kleinere groepjes en mogen ze in een aparte ruimte/ hoek spelen zodat ze niet gestoord worden door de andere kakelbontjes. Dit is vooral bij de wat oudere kinderen af en toe fijn want de jongere kinderen willen vaak dan meespelen maar dan “verstoren” ze eerder het spel doordat ze nog te jong zijn om dit te snappen. Op deze manier kunnen de oudere kinderen in hun eigen spel en het samenspelen lekker blijven spelen zonder dat er gestoord wordt. Wat een rust en wat kunnen de oudere kinderen¬† van kinderdagverblijf villa kakelbont lekker rustig spelen en hun eigen spel doen!

In kleine groepjes werken is voor bijna alle kinderen wel fijn om af en toe te hebben. Ook de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen zich op hun eigen manier ontwikkelen in hun spel zonder dat er andere kinderen komen die het beter of sneller weten/ kunnen (de oudere kakelbontjes) of de nog wat jongere kinderen (baby’s) die graag alles “kapot” maken en in de mond stoppen.¬† Ze kunnen dan meestal ook erg lang en geconcentreerd met hetzelfde speelgoed spelen zoals je op de foto’s ziet. Soms wel langer dan 20 min!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan