Team foto Kinderdagverblijf Villa Kakelbont VenloDe pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Kinder-EHBO diploma.

Rachel Schreinemachers
Mijn naam is Rachel Schreinemachers-Delvaux, ik ben geboren op 16-02-1982. Ik ben de eigenaresse van KDV Villa Kakelbont.
Mijn man en ik wonen in Venlo met onze dochters Milou en Jolie. Ik werk op de maandag thuis en op de dinsdag/donderdagmiddag en vrijdag werk ik op kantoor bij Villa Kakelbont. Soms ben ik werkzaam op de groepen,dan kan ik heerlijk met al die lieve kinderen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Zumba! Daarnaast ben ik gek op skiën en sushi eten!!

Eline Dings
Mijn naam is Eline Ramakers-Dings, ik ben geboren op 16-09-1988. Ik woon samen met mijn man in Tegelen. Samen zijn wij trotse ouders van onze zoon Jason en dochter Novi. Vanaf de eerste dag ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker en nu ben ik voornamelijk op kantoor te vinden op maandag, woensdag en donderdag bij KDV Villa Kakelbont. Af en toe sta ik nog op de groep en geniet ik ervan om met de kindjes te spelen en te knuffelen. De kinderen noemen mij meestal “Liene”. In mijn vrije tijd ben ik vaker te vinden bij de bootcamp in Tegelen.

Sharon Munten
Mijn naam is Sharon Munten, ik ben geboren op 17-01-1989. Ik woon met mijn vriend in Tegelen en samen hebben we een zoontje Mats. Ik heb een diploma voor SPW4 en onderwijsassistente. Mijn lievelingskleur is groen en wat ik het lekkerste vind om te eten is; aardappelen met broccoli en kipkrokant:). In mijn vrije tijd speel ik Cornet (kleine trompet) bij muziekvereniging Valuas. Daarnaast rijd ik een paar keer per week op mijn paard Chebeau. Ik ben trotse tante van een neefje Ties en nichtje Fien. Ik werk op de maandag,dinsdag en donderdag bij de Tommy’s en Annika’s.

Inge leijsten
Mijn naam is Inge Leijsten, ik ben geboren op 29-11-1985. Met mijn vriend woon ik samen in Venray.  Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochtertjes Lynn en Ize.
Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. De kinderen van Villa Kakelbont noemen mij “Kleine Inge”. Samen met “Grote Inge”, Cennet en Janny werk ik op de groep “De Meneertje Nilssons”. Hier werk ik de dinsdag, woensdag en vrijdag. In het weekend houd ik van skaten.

Inge Rouwens
Mijn naam is Inge Rouwens, ik ben geboren op 20-08-1991. Momenteel woon ik met mijn vriend samen in Wanroij. Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van ons dochtertje Yara! In mijn vrije tijd ga ik graag handboogschieten. Samen met “kleine Inge”, Cennet, en Janny werk  ik op de groep ‘De Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, dinsdag en donderdag.

Denise Hermans
Mijn naam is Denise Hermans. Ik ben geboren op 24-09-1984. Ik kom uit Maasbree maar ik woon samen met mijn vriend in Venlo. Sinds maart 2012 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont, ik heb het hier goed naar mijn zin! Ik werk op de groep de “Langkousjes” samen met Jacqueline,Marjet, Lieke en Chantal. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de sportschool, lekker veel te bewegen en te dansen op muziek. Samen met de kinderen van Villa Kakelbont dans en zing ik er op los.

Cennet Cakir
Mijn naam Cennet Cakir. Ik ben geboren op 07-06-1992. Samen met mijn man woon ik in Venlo en wij zijn trotse ouders van onze zoon Ediz. Vanaf september 2011 tot en met juni 2012 heb ik stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf juni 2012 ben ik het team van Villa Kakelbont gaan versterken. Ik werk samen met “kleine Inge”,”grote Inge” en Janny bij de “Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, dinsdag en donderdag. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

Jacqueline Bettinger
Mijn naam is Jacqueline Gottgens-Bettinger, ik ben geboren op 28-06-1987. Je kunt mij op de dinsdag, woensdag en vrijdag vinden bij de Langkousjes. Daar werk ik nu al een aantal jaar met veel plezier want het is er nooit saai! Gezellig kletsen en liedjes zingen met de kinderen vind ik het leukst! Samen met mijn collega’s Denise, Marjet, Chantal en Lieke proberen we er elke dag een feestje van te maken met de kids.

Janny van Deursen
Ik ben Janny van Deursen en ben geboren op 18-09-1991. Ik woon samen met mijn vriend in Maasbree. Daar speel ik samen met mijn vriendinnen in een volleybalteam en doen we graag samen leuke dingen. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de winter nog te gaan skiën.

Bij Villa kakelbont zullen jullie mij vinden bij de Meneertje Nilssons. Hier werk ik samen met Grote Inge, Cennet, Kleine Inge en Lamyae.

Marjet Hendrickx
Ik ben Marjet Hendrickx en ik ben geboren op 4 december 1983. Samen met mijn vriend woon ik in Venlo. Mijn hobby’s zijn skiën, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb verschillende jaren ervaring in het werken met kinderen. Per 1 april 2013 werk ik bij Villa Kakelbont. Ik werk de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij de “Langkousjes”.

Lieke Buil
Mijn naam is Lieke Buil, ik ben geboren op 04-08-1994 in Tegelen maar ik woon samen in Venlo. Vanaf september 2014 tot juli 2015 heb ik stage gelopen bij Villa Kakelbont. Vanaf juli 2015 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont en dit doe ik met heel veel plezier!! Buiten het werk doe ik graag leuke dingen met vriendinnen! Je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen, maar op de woensdag en vrijdag sta ik vast bij de Tommys’& Annika’s.

Chantal van Megen
Mijn naam is Chantal van Megen en ik ben geboren op 28 oktober 1993.  Ik woon samen met mijn vriend in Venlo. In het weekend hou ik wel van een hapje en een drankje. Verder vind ik het ook leuk om zelf te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou heel erg van toetjes!

Samen met Lieke, Marjet, Denise en Jacqueline werk ik op de groep Langkousjes. Op dinsdag ben ik bij de Tommy’s en Annika’s te vinden.

Ik kom altijd met heel veel plezier werken bij Villa Kakelbont!

Lamyae Amhaouch
Mijn naam is Lamyae Amhaouch, ik ben geboren op 20-05-1994 en ik woon in Panningen bij mijn ouders. Ik ben per jan. 2017 het team als oproepkracht komen versterken en je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn neefjes en nichtjes, ik hou van winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Laura Mans
Mijn naam is Laura en per 1 maart 2018 kom ik gezellig bij Villa Kakelbont werken! Als oproepkracht zal ik te vinden zijn in alle drie de groepen. Ik ben 29 jaar en ik woon momenteel in Tegelen. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistente en afgelopen anderhalf jaar heb ik als gastouder gewerkt bij een gezinnetje thuis. Buiten mijn werk in de kinderopvang werk ik in de weekenden ook bij Poppodium Grenswerk in het café. In mijn vrije tijd hou ik er van om een hapje te gaan eten of te koken met vriendinnen. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en ik lees graag.

Is er meer dat jullie van mij willen weten? Vraag het me gerust!

Mia Timmermans
Ik ben Mia Timmermans en ik woon in Reuver. Iedere dag ondersteun ik de Pedagogisch medewerkers bij verschillende huishoudelijke werkzaamheden. Ik hou van zingen en linedance.

Team KDV Villa Kakelbont

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan