Personeel

De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Kinder-EHBO diploma.

Rachel Schreinemachers
Mijn naam is Rachel Schreinemachers-Delvaux, ik ben geboren op 16-02-1982. Ik ben de eigenaresse van KDV Villa Kakelbont.
Mijn man en ik wonen in Venlo met onze dochters Milou en Jolie. Ik werk op de maandag thuis en op de dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik op kantoor bij Villa Kakelbont. Soms ben ik werkzaam op de groepen, dan kan ik heerlijk met al die lieve kinderen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Zumba! Daarnaast ben ik gek op skiën en sushi eten!!

Inge leijsten
Mijn naam is Inge Leijsten, ik ben geboren op 29-11-1985. Met mijn vriend woon ik samen in Venray.  Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochters Lynn en Ize.
Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. Hier werk ik de dinsdag en vrijdag. In het weekend houd ik van skaten.

Denise Hermans

Mijn naam is Denise Hermans. Ik ben geboren op 24-09-1984 in Maasbree maar ik woon in Venlo. Hier woon ik met mijn vriend en zoon. Ik werk op de maandag en dinsdag bij de Langkousjes op de groep, op de vrijdag zit ik op kantoor en doe ik de administratie. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden!

Cennet Cakir
Mijn naam Cennet Cakir. Ik ben geboren op 07-06-1992. Samen met mijn man woon ik in Venlo en wij zijn trotse ouders van onze zoon Ediz en dochter Mira. Vanaf september 2011 tot en met juni 2012 heb ik stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf juni 2012 ben ik het team van Villa Kakelbont gaan versterken. Ik werk samen met “kleine Inge”,”grote Inge”, Janny en Lamyae bij de “Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

Jacqueline Bettinger
Mijn naam is Jacqueline Gottgens-Bettinger, ik ben geboren op 28-06-1987. Samen met mijn man, dochter Imme en zonen Ruben en Mick woon ik samen in Blerick. Je kunt mij op de dinsdag en vrijdag vinden bij de Tommy’s en Annika’s. Het is er nooit saai! Gezellig kletsen en liedjes zingen met de kinderen vind ik het leukst! Samen met de kinderen maken we er elke dag een feestje van.

Janny van Deursen
Ik ben Janny van Deursen en ben geboren op 18-09-1991. Ik woon samen met mijn vriend in Maasbree en hebben we een dochter Maeve. Daar speel ik samen met mijn vriendinnen in een volleybalteam en doen we graag samen leuke dingen. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de winter nog te gaan skiën. Bij Villa kakelbont zullen jullie mij vinden bij de Meneertje Nilssons op de dinsdag, woensdag en vrijdag.

Marjet Hendrickx
Ik ben Marjet Hendrickx en ik ben geboren op 4 december 1983. Samen met mijn vriend woon ik in Venlo en hebben we een zoon Siep en dochter Mees. Mijn hobby’s zijn skiën, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb verschillende jaren ervaring in het werken met kinderen. Per 1 april 2013 werk ik bij Villa Kakelbont. Ik werk de dinsdag, woensdag en donderdag bij de “Langkousjes”.

Chantal van Megen
Mijn naam is Chantal van Megen en ik ben geboren op 28 oktober 1993.  Ik woon samen met mijn vriend en zoontjes Siem en Loek in Venlo. In het weekend hou ik wel van een hapje en een drankje. Verder vind ik het ook leuk om zelf te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou heel erg van toetjes!  Ik werk op de groep Langkousjes. Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Ik kom altijd met heel veel plezier werken bij Villa Kakelbont!

Laura Mans
Mijn naam is Laura en vanaf 1 maart 2018 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Ik ben werkzaam op de groep de ‘Meneertje Nilssons’. Ik woon in Venlo. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistente en hiervoor heb ik als gastouder gewerkt bij een gezin thuis. In mijn vrije tijd hou ik er van om een hapje te gaan eten of te koken met vriendinnen. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en ik lees graag. Is er meer dat jullie van mij willen weten? Vraag het me gerust!

Lisa Boskemper
Mijn naam is Lisa Boskemper, ik ben geboren op 12-06-1998. Ik woon in Baarlo samen met mijn ouders en mijn zusje. Vanaf september 2017 tot en met juni 2018 heb ik met veel plezier stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf Juli 2018 ben ik het team van Villa Kakelbont komen versterken. Je kunt mij op alle 3 de groepen tegenkomen maar op maandag, woensdag en vrijdag sta ik vast bij de Tommy’s en Annika’s. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, lekker uit te gaan eten en te winkelen.

Priscilla van Dooren
Mijn naam is Priscilla van Dooren, geboren op 10-09-1990 in Helmond. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend in Venlo. Wij hebben een zoontje genaamd Jonah. In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotografie en houd ik van reizen. Daarnaast zijn mijn hobby’s: zwemmen, skiën, koken, een hapje en een drankje, de natuur en goede films. Ik studeer momenteel HBO Pedagogiek om nog meer kennis op te doen. Ik werk op maandag op kantoor als assistent leidinggevende en op de donderdag en vrijdag werk ik gezellig bij de Langkousjes.

 

Daisy Derckx
Mijn naam is Daisy Derckx, ik ben geboren op 16-9-2001. Met mijn ouders, broertje en hond woon ik in Venlo. In September 2021 ben ik begonnen als stagiaire bij de meneertje Nilssons. Vanaf juli 2022 ben ik werkzaam binnen KDV Villa Kakelbont en zal ik op alle groepen te vinden zijn. In mijn vrije tijd hou ik van shoppen en zit ik graag op het terras.

Sylvia Stofmeel
Mijn naam is Sylvia Stofmeel, ik ben geboren op 19-04-1970. Samen met mijn man woon ik in Blerick. Wij zijn trotse ouders van onze dochter Evie en onze zoon Max. Ook onze hond Finn mag niet ontbreken. Ik ben al vanaf 2004 werkzaam in de kinderopvang en per januari 2023 versterk ik team Vila Kakelbont. In mijn vrije tijd houd ik van skiën, met de hond wandelen, sporten en tuinieren.

Pascalle Schreinemachers
Per 1 november 2022 ben ik de BBL-opleiding gestart en zal bij KDV Villa Kakelbont werkend leren. Samen met mijn vriend heb ik een kindje Ollie, hij speelt ook bij KDV Villa Kakelbont. Naast het werkend-leren bij KDV Villa Kakelbont heb ik ook een eigen beauty salon, Beauty by Pascalle. Mijn hobby’s zijn lekker sporten op de sportschool, skiën en lekker koken. Daarnaast vind ik het natuurlijk leuk om met kinderen/mensen om te gaan/werken. Ik zal ongeveer 2 dagen te vinden zijn bij Villa Kakelbont, bij de ‘Langkousjes’.

Yvon Beterams
Mijn naam is Yvon, ik geboren op 17 november 1990. Ik woon in Venray. Ik heb samen met mijn man twee kindjes en ben ook bonusmama van twee kinderen. Ik heb de opleiding SPW3 in 2012 afgerond waarnaar ik een aantal jaar in de kinderopvang heb gewerkt. Zo ook al een jaartje bij Villa kakelbont. Drie jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar de zorg. Hier merkte ik dat ik de kinderopvang toch wel erg miste. Sinds oktober 2022 werk ik bij de Nilssons op maandag, woensdag en donderdag.

Anita Gielen
Mijn naam is Anita Gielen, getrouwd, moeder van 1 zoon en 2 dochters en oma van 2 heerlijke kleindochters. Vanaf aug. 2022 draag ik er zorg voor dat de kindjes bij KDV villa Kakelbont in schone ruimtes kunnen genieten van spel, gezelligheid en rust. Naast de schoonmaak en huishoudelijke werkzaamheden bij KDV villa Kakelbont vind ik het heerlijk en geeft het me rust om thuis in de tuin bezig te zijn. Ook kun je me 2 x per week in de sportschool vinden waar ik mijn conditie op pijl probeer te houden.

Britt Hesen
Mijn naam is Britt Hesen. Ik ben geboren op 12-12-2004. Ik woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in Venlo. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding pedagogisch medewerker in Venlo. Per september 2022 ben ik gestart met met stagelopen bij de Tommy’s en Annika’s de drieplusgroep van KDV Villa Kakelbont. Verder vind ik het heel erg leuk om in mijn vrije tijd leuke dingen te doen met vriendinnen zoals shoppen en op het terras zitten of leuke uitstapjes te maken.

 

 

Team KDV Villa Kakelbont

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan