De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Kinder-EHBO diploma.

 

Rachel Schreinemachers
Mijn naam is Rachel Schreinemachers-Delvaux, ik ben geboren op 16-02-1982. Ik ben de eigenaresse van KDV Villa Kakelbont.
Mijn man en ik wonen in Venlo met onze dochters Milou en Jolie. Ik werk op de maandag thuis en op de dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik op kantoor bij Villa Kakelbont. Soms ben ik werkzaam op de groepen,dan kan ik heerlijk met al die lieve kinderen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Zumba! Daarnaast ben ik gek op skiën en sushi eten!!

Inge leijsten
Mijn naam is Inge Leijsten, ik ben geboren op 29-11-1985. Met mijn vriend woon ik samen in Venray.  Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochters Lynn en Ize.
Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. De kinderen van Villa Kakelbont noemen mij “Kleine Inge”. Samen met “Grote Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk ik op de groep “De Meneertje Nilssons”. Hier werk ik de dinsdag en vrijdag. In het weekend houd ik van skaten.

Inge Rouwens
Mijn naam is Inge Rouwens, ik ben geboren op 20-08-1991. Momenteel woon ik met mijn vriend samen in Wanroij. Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochter Yara en zoon Lenn! In mijn vrije tijd ga ik graag handboogschieten. Samen met “kleine Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk  ik op de groep ‘De Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag en donderdag.

Cennet Cakir
Mijn naam Cennet Cakir. Ik ben geboren op 07-06-1992. Samen met mijn man woon ik in Venlo en wij zijn trotse ouders van onze zoon Ediz en dochter Mira. Vanaf september 2011 tot en met juni 2012 heb ik stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf juni 2012 ben ik het team van Villa Kakelbont gaan versterken. Ik werk samen met “kleine Inge”,”grote Inge”, Janny en Lamyae bij de “Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

Jacqueline Bettinger
Mijn naam is Jacqueline Gottgens-Bettinger, ik ben geboren op 28-06-1987. Samen met mijn man, dochter Imme en zoon Ruben woon ik samen in Blerick. Je kunt mij op de dinsdag, woensdag en vrijdag vinden bij de Langkousjes. Daar werk ik nu al een aantal jaar met veel plezier want het is er nooit saai! Gezellig kletsen en liedjes zingen met de kinderen vind ik het leukst! Samen met mijn collega’s Denise, Marjet en Chantal proberen we er elke dag een feestje van te maken met de kids.

Janny van Deursen                                                                                                                                                  Ik ben Janny van Deursen en ben geboren op 18-09-1991. Ik woon samen met mijn vriend in Maasbree. Daar speel ik samen met mijn vriendinnen in een volleybalteam en doen we graag samen leuke dingen. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de winter nog te gaan skiën. Bij Villa kakelbont zullen jullie mij vinden bij de Meneertje Nilssons op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Hier werk ik samen met Grote Inge, Cennet, Kleine Inge en Lamyae.

Marjet Hendrickx
Ik ben Marjet Hendrickx en ik ben geboren op 4 december 1983. Samen met mijn vriend woon ik in Venlo en hebben we een zoon Siep. Mijn hobby’s zijn skiën, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb verschillende jaren ervaring in het werken met kinderen. Per 1 april 2013 werk ik bij Villa Kakelbont. Ik werk de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij de “Langkousjes” met Denise, Chantal, Priscilla en Jacqueline.

Chantal van Megen
Mijn naam is Chantal van Megen en ik ben geboren op 28 oktober 1993.  Ik woon samen met mijn vriend en zoon Siem in Venlo. In het weekend hou ik wel van een hapje en een drankje. Verder vind ik het ook leuk om zelf te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou heel erg van toetjes! Samen met Marjet, Denise, Priscilla en Jacqueline werk ik op de groep Langkousjes. Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Ik kom altijd met heel veel plezier werken bij Villa Kakelbont!

Lamyae Amhaouch
Mijn naam is Lamyae Amhaouch, ik ben geboren op 20-05-1994 en ik woon in Panningen bij mijn ouders. Ik ben per jan. 2017 het team als oproepkracht komen versterken en je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen maar het meeste werk ik bij de Meneertje Nilssons. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn neefjes en nichtjes, ik hou van winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Laura Mans
Mijn naam is Laura en vanaf 1 maart 2018 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Op dinsdag, donderdag en vrijdag sta ik bij de Tommy’s en Annika’s.  Ik woon in Venlo. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistente en hiervoor heb ik als gastouder gewerkt bij een gezin thuis. In mijn vrije tijd hou ik er van om een hapje te gaan eten of te koken met vriendinnen. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en ik lees graag. Is er meer dat jullie van mij willen weten? Vraag het me gerust!

Lisa Boskemper
Mijn naam is Lisa Boskemper, ik ben geboren op 12-06-1998. Ik woon in Baarlo samen met mijn ouders en mijn zusje. Vanaf september 2017 tot en met juni 2018 heb ik met veel plezier stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf Juli 2018 ben ik het team van Villa Kakelbont  als oproepkracht komen versterken. Je kunt mij op alle 3 de groepen tegenkomen maar op maandag en woensdag sta ik vast bij de Tommy’s en Annika’s. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, lekker uit te gaan eten en te winkelen.

Priscilla van Dooren
Mijn naam is Priscilla van Dooren, geboren op 10-09-1990 in Helmond. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotografie en houd ik van reizen. Daarnaast zijn mijn hobby’s: zwemmen, skiën, koken, een hapje en een drankje, de natuur en goede films. Vanaf maart 2018 t/m september 2019 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Villa Kakelbont en mijn diploma als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald! Nu ga ik met veel enthousiasme per dec 2019 het team versterken. Je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen maar op donderdag en vrijdag werk ik vast bij de langkousjes.

 

Team KDV Villa Kakelbont

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan