De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Kinder-EHBO diploma.


Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Rachel Schreinemachers
Mijn naam is Rachel Schreinemachers-Delvaux, ik ben geboren op 16-02-1982. Ik ben de eigenaresse van KDV Villa Kakelbont.
Mijn man en ik wonen in Venlo met onze dochters Milou en Jolie. Ik werk op de maandag thuis en op de dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik op kantoor bij Villa Kakelbont. Soms ben ik werkzaam op de groepen,dan kan ik heerlijk met al die lieve kinderen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Zumba! Daarnaast ben ik gek op skiën en sushi eten!!

Inge leijsten
Mijn naam is Inge Leijsten, ik ben geboren op 29-11-1985. Met mijn vriend woon ik samen in Venray.  Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochtertjes Lynn en Ize.
Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. De kinderen van Villa Kakelbont noemen mij “Kleine Inge”. Samen met “Grote Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk ik op de groep “De Meneertje Nilssons”. Hier werk ik de dinsdag en vrijdag. In het weekend houd ik van skaten.

Inge Rouwens
Mijn naam is Inge Rouwens, ik ben geboren op 20-08-1991. Momenteel woon ik met mijn vriend samen in Wanroij. Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van ons dochtertje Yara! In mijn vrije tijd ga ik graag handboogschieten. Samen met “kleine Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk  ik op de groep ‘De Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, dinsdag en donderdag.

Denise Hermans
Mijn naam is Denise Hermans. Ik ben geboren op 24-09-1984. Ik kom uit Maasbree maar ik woon samen met mijn vriend in Venlo. Wij zijn trotse ouders van een zoontje Jaxx! Sinds maart 2012 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont, ik heb het hier goed naar mijn zin! Ik werk op de groep de “Langkousjes” samen met Jacqueline, Marjet en Chantal. Ik werk op de maandag, dinsdag en vrijdag. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten in de sportschool, lekker veel te bewegen en te dansen op muziek. Samen met de kinderen van Villa Kakelbont dans en zing ik er op los.

Cennet Cakir
Mijn naam Cennet Cakir. Ik ben geboren op 07-06-1992. Samen met mijn man woon ik in Venlo en wij zijn trotse ouders van onze zoon Ediz en dochter Mira. Vanaf september 2011 tot en met juni 2012 heb ik stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf juni 2012 ben ik het team van Villa Kakelbont gaan versterken. Ik werk samen met “kleine Inge”,”grote Inge”, Janny en Lamyae bij de “Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

Jacqueline Bettinger
Mijn naam is Jacqueline Gottgens-Bettinger, ik ben geboren op 28-06-1987. Samen met mijn man, dochter Imme en zoontje Ruben woon ik samen in Blerick. Je kunt mij op de dinsdag, woensdag en vrijdag vinden bij de Langkousjes. Daar werk ik nu al een aantal jaar met veel plezier want het is er nooit saai! Gezellig kletsen en liedjes zingen met de kinderen vind ik het leukst! Samen met mijn collega’s Denise, Marjet, Chantal en Lisa proberen we er elke dag een feestje van te maken met de kids.

Janny van Deursen                                                                                                                                                                                   Ik ben Janny van Deursen en ben geboren op 18-09-1991. Ik woon samen met mijn vriend in Maasbree. Daar speel ik samen met mijn vriendinnen in een volleybalteam en doen we graag samen leuke dingen. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de winter nog te gaan skiën. Bij Villa kakelbont zullen jullie mij vinden bij de Meneertje Nilssons. Hier werk ik samen met Grote Inge, Cennet, Kleine Inge en Lamyae.

Marjet Hendrickx
Ik ben Marjet Hendrickx en ik ben geboren op 4 december 1983. Samen met mijn vriend woon ik in Venlo. Mijn hobby’s zijn skiën, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb verschillende jaren ervaring in het werken met kinderen. Per 1 april 2013 werk ik bij Villa Kakelbont. Ik werk de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij de “Langkousjes”.

Chantal van Megen
Mijn naam is Chantal van Megen en ik ben geboren op 28 oktober 1993.  Ik woon samen met mijn vriend in Venlo. In het weekend hou ik wel van een hapje en een drankje. Verder vind ik het ook leuk om zelf te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou heel erg van toetjes! Samen met Marjet, Denise en Jacqueline werk ik op de groep Langkousjes. Ik kom altijd met heel veel plezier werken bij Villa Kakelbont!

Lamyae Amhaouch
Mijn naam is Lamyae Amhaouch, ik ben geboren op 20-05-1994 en ik woon in Panningen bij mijn ouders. Ik ben per jan. 2017 het team als oproepkracht komen versterken en je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen. Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn neefjes en nichtjes, ik hou van winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Laura Mans
Mijn naam is Laura en vanaf 1 maart 2018 ben ik werkzaam bij villa kakelbont. Op dinsdag, woensdag en vrijdag sta ik bij de tommy’s en annika’s en op donderdag bij de langkousjes. Ik ben 29 jaar en ik woon in Venlo. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistente en hiervoor heb ik als gastouder gewerkt bij een gezinnetje thuis. In mijn vrije tijd hou ik er van om een hapje te gaan eten of te koken met vriendinnen. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en ik lees graag. Is er meer dat jullie van mij willen weten? Vraag het me gerust!

Mia Timmermans
Ik ben Mia Timmermans en ik woon in Reuver. Iedere dag ondersteun ik de Pedagogisch medewerkers bij verschillende huishoudelijke werkzaamheden. Ik hou van zingen en linedance.

Lisa Boskemper                                                                                                                                                                                     Mijn naam is Lisa Boskemper, ik ben geboren op 12-06-1998. Ik woon in Baarlo samen met mijn ouders en mijn zusje. Vanaf september 2017 tot en met juni 2018 heb ik met veel plezier stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf Juli 2018 ben ik het team van Villa Kakelbont  als oproepkracht komen versterken. Je kunt mij op alle 3 de groepen tegenkomen maar op maandag en donderdag sta ik vast bij de tommy’s en annika’s. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, lekker uit te gaan eten en te winkelen.

Femke Brunken                                                                                                                                                                                     Mijn naam is Femke Brunken. Ik ben geboren op 7 oktober 1992. Een aantal jaren geleden heb ik mijn diploma sociaal agogisch medewerker niveau 3 behaald. Op dit moment ben ik nog aan het studeren voor sociaal agogisch medewerker niveau 4. Dit combineer ik met stage en werken bij Villa Kakelbont. Ik ben trotse tante van Liv en Thuur en daar ben ik dan ook vaak te vinden. Verder vind ik het leuk om naar de bioscoop te gaan en lees ik graag een boek. Ik ben te vinden op alle groepen.

Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo

Team KDV Villa Kakelbont

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan