Personeel

De pedagogisch medewerkers zijn allemaal in het bezit van een Kinder-EHBO diploma.

Rachel Schreinemachers
Mijn naam is Rachel Schreinemachers-Delvaux, ik ben geboren op 16-02-1982. Ik ben de eigenaresse van KDV Villa Kakelbont.
Mijn man en ik wonen in Venlo met onze dochters Milou en Jolie. Ik werk op de maandag thuis en op de dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik op kantoor bij Villa Kakelbont. Soms ben ik werkzaam op de groepen, dan kan ik heerlijk met al die lieve kinderen spelen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar Zumba! Daarnaast ben ik gek op skiën en sushi eten!!

Inge leijsten
Mijn naam is Inge Leijsten, ik ben geboren op 29-11-1985. Met mijn vriend woon ik samen in Venray.  Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochters Lynn en Ize.
Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij KDV Villa Kakelbont. De kinderen van Villa Kakelbont noemen mij “Kleine Inge”. Samen met “Grote Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk ik op de groep “De Meneertje Nilssons”. Hier werk ik de dinsdag en vrijdag. In het weekend houd ik van skaten.

Inge Rouwens
Mijn naam is Inge Rouwens, ik ben geboren op 20-08-1991. Momenteel woon ik met mijn vriend samen in Wanroij. Mijn vriend en ik zijn trotse ouders van onze dochter Yara en zoon Lenn! In mijn vrije tijd ga ik graag handboogschieten. Samen met “kleine Inge”, Cennet, Janny en Lamyae werk  ik op de groep ‘De Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, dinsdag en donderdag.

Denise Hermans

Mijn naam is Denise Hermans. Ik ben geboren op 24-09-1984 in Maasbree maar ik woon in Venlo. Hier woon ik met mijn vriend en zoon. Ik werk op de maandag en dinsdag bij de Langkousjes op de groep, op de vrijdag zit ik op kantoor en doe ik de administratie. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te sporten en leuke dingen doen met familie en vrienden!

Cennet Cakir
Mijn naam Cennet Cakir. Ik ben geboren op 07-06-1992. Samen met mijn man woon ik in Venlo en wij zijn trotse ouders van onze zoon Ediz en dochter Mira. Vanaf september 2011 tot en met juni 2012 heb ik stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf juni 2012 ben ik het team van Villa Kakelbont gaan versterken. Ik werk samen met “kleine Inge”,”grote Inge”, Janny en Lamyae bij de “Meneertje Nilssons”, hier werk ik de maandag, woensdag en donderdag. In mijn vrije tijd houd ik van winkelen en leuke dingen doen met mijn vriendinnen.

Jacqueline Bettinger
Mijn naam is Jacqueline Gottgens-Bettinger, ik ben geboren op 28-06-1987. Samen met mijn man, dochter Imme en zonen Ruben en Mick woon ik samen in Blerick. Je kunt mij op de dinsdag, woensdag en vrijdag vinden bij de Langkousjes. Daar werk ik nu al een aantal jaar met veel plezier want het is er nooit saai! Gezellig kletsen en liedjes zingen met de kinderen vind ik het leukst! Samen met mijn collega’s Denise, Marjet en Chantal proberen we er elke dag een feestje van te maken met de kids.

Janny van Deursen                                                                                Ik ben Janny van Deursen en ben geboren op 18-09-1991. Ik woon samen met mijn vriend in Maasbree en hebben we een dochter Maeve. Daar speel ik samen met mijn vriendinnen in een volleybalteam en doen we graag samen leuke dingen. Daarnaast vind ik het ook leuk om in de winter nog te gaan skiën. Bij Villa kakelbont zullen jullie mij vinden bij de Meneertje Nilssons op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Hier werk ik samen met Grote Inge, Cennet, Kleine Inge en Lamyae.

Marjet Hendrickx
Ik ben Marjet Hendrickx en ik ben geboren op 4 december 1983. Samen met mijn vriend woon ik in Venlo en hebben we een zoon Siep. Mijn hobby’s zijn skiën, hardlopen en leuke dingen doen met vrienden. Ik heb verschillende jaren ervaring in het werken met kinderen. Per 1 april 2013 werk ik bij Villa Kakelbont. Ik werk de dinsdag, woensdag en donderdag bij de “Langkousjes” met Denise, Chantal, Priscilla en Jacqueline.

Chantal van Megen
Mijn naam is Chantal van Megen en ik ben geboren op 28 oktober 1993.  Ik woon samen met mijn vriend en zoon Siem in Venlo. In het weekend hou ik wel van een hapje en een drankje. Verder vind ik het ook leuk om zelf te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou heel erg van toetjes! Samen met Marjet, Denise, Priscilla en Jacqueline werk ik op de groep Langkousjes. Ik ben werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Ik kom altijd met heel veel plezier werken bij Villa Kakelbont!

Lamyae Amhaouch
Mijn naam is Lamyae Amhaouch, ik ben geboren op 20-05-1994 en ik woon in Panningen bij mijn ouders. Ik ben per jan. 2017 het team als oproepkracht komen versterken en je kunt me op alle 3 de groepen tegenkomen maar het meeste werk ik bij de Meneertje Nilssons. Daar sta ik op de woensdag en donderdag als vaste leidster op de groep.  Naast mijn werk breng ik graag tijd door met mijn neefjes en nichtjes, ik hou van winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen.

Laura Mans
Mijn naam is Laura en vanaf 1 maart 2018 ben ik werkzaam bij Villa Kakelbont. Op dinsdag en donderdag sta ik bij de Tommy’s en Annika’s en op vrijdag bij de langkousjes met Priscilla en Jacqueline. Ik woon in Venlo. Ik ben afgestudeerd als onderwijsassistente en hiervoor heb ik als gastouder gewerkt bij een gezin thuis. In mijn vrije tijd hou ik er van om een hapje te gaan eten of te koken met vriendinnen. Ik vind het leuk om naar de bioscoop te gaan en ik lees graag. Is er meer dat jullie van mij willen weten? Vraag het me gerust!

Lisa Boskemper
Mijn naam is Lisa Boskemper, ik ben geboren op 12-06-1998. Ik woon in Baarlo samen met mijn ouders en mijn zusje. Vanaf september 2017 tot en met juni 2018 heb ik met veel plezier stage gelopen bij KDV Villa Kakelbont. Vanaf Juli 2018 ben ik het team van Villa Kakelbont  als oproepkracht komen versterken. Je kunt mij op alle 3 de groepen tegenkomen maar op maandag, woensdag en vrijdag sta ik vast bij de Tommy’s en Annika’s. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, lekker uit te gaan eten en te winkelen.

Priscilla van Dooren
Mijn naam is Priscilla van Dooren, geboren op 10-09-1990 in Helmond. Sinds 2016 woon ik samen met mijn vriend in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik bezig met fotografie en houd ik van reizen. Daarnaast zijn mijn hobby’s: zwemmen, skiën, koken, een hapje en een drankje, de natuur en goede films. Vanaf maart 2018 t/m september 2019 heb ik met veel plezier stage gelopen bij Villa Kakelbont en mijn diploma als gespecialiseerd pedagogisch medewerkster behaald! Sindsdien ben ik het team gaan versterken. Op de maandag, donderdag en vrijdag werk ik bij de langkousjes met Denise, Chantal, Marjet, Jacqueline en Laura.

Daisy Derckx

Mijn naam is Daisy Derckx, ik ben geboren op 16-9-2001. Met mijn ouders, broertje en hond woon ik in Venlo. In September 2021 ben ik begonnen als stagiaire bij de meneertje Nilssons. Vanaf juli 2022 ben ik werkzaam binnen KDV Villa Kakelbont en zal ik op alle groepen te vinden zijn. Ik werk in het weekend bij de Albert Heijn in Venlo- Zuid. In mijn vrije tijd hou ik van shoppen en zit ik graag op het terras.

Anouk Vannisselroij

Mijn naam is Anouk Vannisselroij en ik ben geboren op 5-5-2001. Ik woon in het gezellige dorpje Maasbree. Ik heb bij de Langkousjes stage gelopen en vanaf juni 2022 ben ik dit team komen versterken. Mij kun je op alle 3 de groepen tegenkomen. Ik handbal graag en ik hou ervan om leuke dingen te ondernemen met mijn vrienden en vriendinnen.

Team KDV Villa Kakelbont

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan