Buiten verven bij Kinderdagverblijf Villa Kakelbont in Venlo

Buiten spelen de kinderen van de tommy’s en annika’s/ de langkousjes en de nilssons heel graag. Lekker in de zandbak, rondjes fietsen, rennen enz. Vooral in de nieuwe tuin met de stoere auto, dat is helemaal fantastisch!

Toch proberen de juffies bij kinderdagverblijf villa kakelbont ook andere activiteiten buiten te doen met de kakelbontjes. Soms worden er bewegingsspelletjes gedaan of een circuit opgebouwd enz. Stoepkrijten is ook altijd heel leuk voor de kakelbontjes maar wat als dit op is en de kinderen toch graag willen krijten? Nieuwe krijtjes kopen is dan natuurlijk belangrijk maar dat kan niet altijd op ieder moment? Wat is dan een leuk alternatief?

Dan is er gelukkig een goed alternatief voor de kakelbontjes van de kinderen van kinderverblijf villa kakelbont. We pakken een aantal kwasten en bekers met water en ze kunnen buiten op de stoep met water verven. Er zit dan geen kleur op de tegels maar ze kunnen evengoed lekker verven en eventueel leuke figuurtjes maken. (of lekker kliederen met het water op de stoep) De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vermaken zich wel met het verven van het water op de stoep.

Zelfs de nieuwe auto moest eraan geloven dat hij onder het water kwam te zitten maar gelukkig gaat het water beter eraf dan stoepkrijt 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan