Cadeautjes voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo????

img-20161129-wa0003

De kinderen mochten allemaal een schoentje zetten bij kinderdagverblijf villa kakelbont, die allemaal netjes op een rij werden gezet met wat eten en drinken voor het paard. Zouden de schoentjes gevuld worden voor de lieve kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont? Er stonden veel verschillende soorten schoenen maar past er ook overal iets lekkers in?

De kinderen kwamen maandag bij kinderdagverblijf villa kakelbont en tot hun grote verbazing was er van de appel gegeten en lagen er overal pepernoten, de pieten waren geweest! :). Ieder kind heeft een heerlijke chocoladelolly gekregen en ook nog allemaal een cadeautje van sinterklaas en zijn pieten. De zak stond heel netjes te wachten bij sommige groepen maar bij de tommy’s en annika’s werd er heel hard op de deur geklopt door de pieten en gingen ze er snel vandoor. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zagen dat er een zak lag met cadeautjes voor de deur. Sommige kinderen renden op de deur af of ze nog iets konden zien van de pieten maar sommige kinderen vonden het ook weer heel spannend en bleven liever veilig binnen.

De cadeautjes konden de meeste kinderen al heel goed zelf open maken maar de kleinere kinderen die het nog een beetje moeilijk vonden werden geholpen (met heel veel plezier) door de oudere kinderen. Alle cadeautjes werden daarna in het mandje gelegd zodat die mee naar huis konden als ze opgehaald werden door papa of mama.

Namens team van kinderdagverblijf villa kakelbont (en de sint en zijn pieten) heel veel plezier met de cadeautjes…

 

img-20161129-wa0001

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan