De tuinkakelbontjes bij Kinderopvang Villa Kakelbont

Bij kinderopvang villa kakelbont spelen we veel buiten omdat het belangrijk is dat we regelmatig buiten zijn. We streven er bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s naar om iedere dag minimaal 1x naar buiten te gaan. In alle seizoenen spelen de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont buiten. In de zomer vooral smorgens als het nog niet te warm is en in de winter blijven we iets korter buiten omdat het dan erg fris kan zijn.

Het is belangrijk dat de tuin goed onderhouden blijft en de kakelbontjes helpen hier graag bij zoals de planten mee regelmatig water geven. Eerst krijgen ze een gieter en mogen ze zelf water in de gieter proberen te laten lopen. Bij kinderopvang villa kakelbont hebben we ook een paar plantjes zoals paprika staan. Ook die hebben regelmatig water nodig.

Ondertussen wordt ook in de gaten gehouden of bijvoorbeeld de paprika blijft groeien en wanneer de kakelbontjes bij kinderopvang villa kakelbont de paprika kunnen proeven. Een paar weken terug was het zover, de paprika was rijp genoeg om te eten dus de kakelbontjes mochten allemaal proeven van de oranje paprika, die was erg lekker! Op naar nog meer lekkere groente uit de eigen groentetuin van kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan