Eitjes verstoppen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170407-WA0004

Vorige week mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf als paashaas de eieren verstoppen. Normaal gesproken doet de paashaas lekkere chocolade eitjes verstoppen of echte gekookte eieren natuurlijk. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten alvast even gaan oefenen met verstoppen en zoeken van gekleurde ballen. Iedereen wilde wel een keer de paashaas zijn en vooral het pakje aan met de oren erbij is wel erg leuk. De paashaas van kinderdagverblijf villa kakelbont mocht eerst de eieren verstoppen en de andere kinderen moesten eerst even de ogen dichtmaken want ze mochten natuurlijk niet zien waar de eieren verstopt werden. De ogen dichthouden voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont was nog wel een beetje lastig want het is toch wel spannend waar al die eieren naartoe gaan.

Zodra de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten gaan zoeken renden ze alle kanten op om te kijken waar die eieren verstopt waren. Ze keken in alle gaten en hoeken en de ballen werden netjes in het mandje gelegd.

Deze kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben zo goed geoefend met het zoeken naar eieren, dat komt tijdens Pasen wel goed komt! Zelfs de wat jongere kinderen probeerden al goed te zoeken en te kijken naar waar de eieren verstopt lagen.

Deze week mogen de kinderen echte chocolade eitjes gaan zoeken, dat is natuurlijk veel leuker 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan