Feest bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo worden flink wat feestjes gevierd in een jaar tijd. De kinderen die jarig zijn, hebben een feestje in hun eigen groep. Ook de verjaardagen van de juffen van de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s worden gevierd.

Vanaf jan 2020 worden de verjaardag van de juffies anders gevierd. Eerst werd de verjaardag van iedere juf gevierd met alle kinderen die dag aanwezig waren bij kinderopvang villa kakelbont met de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s. Dit was altijd erg gezellig maar ook heel druk voor sommige kakelbontjes. Nu is er gezamenlijk afgesproken binnen het team van kinderopvang villa kakelbont dat de verjaardag van de juf alleen op de groep wordt gevierd waar degene werkzaam is. Vandaag hadden we feest van Rachel en aangezien ze op kantoor werkt en geen eigen vaste groep heeft, ging ze alle groepen af om haar verjaardag te vieren. Dit was erg leuk en alle kinderen konden gewoon in hun eigen groep blijven.

Sinds jan 2020 is er ook een nieuw traktatiebeleid, vanaf nu hoeven de ouders zelf niks meer te regelen of mee te nemen. De traktatie wordt verzorgd door kinderopvang villa kakelbont en er zijn 3 opties met trakteren (maisknabbels voor de allerkleinste, doosje rozijnen of popcorn). Dit geldt niet alleen voor de kakelbontjes maar ook voor de juffen. Rachel had bij de tommy’s en annika’s getrakteerd op popcorn en bij de langkousjes en nilssons op rozijnen en voor de allerkleinste de maisknabbels. Iedereen vond het een gezellig feestje en de traktatie was heerlijk…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan