Fietsen door de Venlose binnenstad met de kakelbontjes

De afgelopen periode is het heerlijk weer geweest, zo lekker zelfs dat we regelmatig met de bakfietsen door de stad zijn gefietst. Voor de kinderen maakt het niks uit waar we naartoe gaan met de bakfietsen als ze maar mee kunnen in de bakfiets. We kunnen gewoon alleen een lekker stuk fietsen met de kinderen zodat ze alleen maar hoeven te zitten en kijken maar we gaan ook wel eens naar een speeltuin of de kinderboerderij met de bakfiets zodat ze daar even lekker kunnen spelen.

img-20160914-wa0003

We gaan ook regelmatig kijken naar de maas,komen er boten voorbij en hoe groot zijn die boten dan? En zijn er ook veel boten te zien bij de maas of is er geen boot? De kinderen blijven dit heel leuk vinden om te zien.

photogrid_1474042699272

Er zijn ook papa’s en mama’s die in de binnenstad werken van Venlo en dan gaan we wel eens met de kinderen kijken bij die winkels. De ouders zijn dan heel blij om hun kind nog even te zien. Sommige kinderen vinden het gek en daardoor ook een beetje lastig als ze dan verder gaan met de bakfiets, maar gelukkig zijn ze altijd vrij snel weer afgeleid 🙂

img-20160913-wa0021

Er is sinds kort ook een nieuwe winkel geopend op de parade, hier kun je hele lekkere lolly’s en snoepjes krijgen. De kakelbontjes zijn er al naartoe geweest in de bakfiets en hebben natuurlijk een heerlijke lolly daar “gekocht”.

img-20160902-wa0013

             Al met al is het altijd een groot feest als de juffies van villa kakelbont met de bakfietsen op pad gaan!!!!!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan