Happy 2018 bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Vorige week hadden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf vuurwerk mogen maken omdat het afgelopen weekend oud en nieuw was. Dit betekent dat er op de laatste dag van jaar vuurwerk wordt afgestoken. Maar wat is vuurwerk? Hoe ziet vuurwerk eruit? Wat voor geluid is vuurwerk? Dit zijn allemaal vragen die de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont komen te weten tijdens het spelen op de groepen.

Het is tegenwoordig heel handig om vuurwerk via de tablet op youtube te laten zien, op deze manier weten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wat vuurwerk is en wat vuurwerk doet. Wow wel hele mooie kleurtjes kunnen de kakelbontjes zien van het vuurwerk, rood/geel/groen/blauw enz. Alle kleuren worden genoemd door de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont en ze vinden het reuze interessant om te kijken naar het vuurwerk. Ook de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het mooi en interessant om te kijken naar het vuurwerk.

Hmmm zelf vuurwerk maken zou dat kunnen? De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan proberen om zelf vuurwerk te maken met verf en hele mooie zelf uitgekozen kleurtjes!

IMG-20180102-WA0003

Alle kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont deden hun uiterste best om de allermooiste vuurwerkcreaties te maken. En dat is zeker ook gelukt want er is heel veel mooi vuurwerk gemaakt door de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan