Kakelbontjes spelen met water bij kinderdagverblijf villa kakelbont


IMG-20160719-WA0007

Eindelijk komt de zomer in zicht!!!Zo ook bij kinderdagverblijf villa kakelbont in venlo. En als het zonnetje flink gaat schijnen is het juist heerlijk om verkoeling te zoeken met water. De kinderen worden uiteraard vooraf goed ingesmeerd met zonnebrand zodat ze niet door de zon kunnen verbranden. Daarna lekker naar buiten in hun luier en spelen met het water.

We hebben een olifantje staan waar water uit de hele lange slurf komt. Die straaltjes vinden de kinderen erg interessant en proberen ze te pakken of er doorheen te lopen. Hoe meer water er is, hoe leuker de kinderen het vinden!

Het is ook voor de allerkleinste leuk om met het water te kunnen spelen of ontdekken. Sommige baby’s worden er toch wel een beetje verdrietig van als ze in aanraking komen met het water,dat kan nog vrij spannend zijn. Dan mogen de kinderen van ons lekker in de schaduw spelen op een deken, dit vinden de baby’s dan fijner dan met het water.

Met deze hitte bieden we alle kinderen ook wat vaker drinken aan want het is belangrijk dat ze genoeg vocht binnenkrijgen.

Hopelijk blijft het de komende tijd nog lekker warm in Nederland zodat de kinderen nog veel met water kunnen spelen….PhotoGrid_1469037187901

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan