kdv villa kakelbont

kdv villa kakelbontVilla Kakelbont biedt alle kinderen kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. kdv villa kakelbont is een professionele particuliere organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en biedt optimale en verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving.

Centraal in kdv villa kakelbont , is het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Kwaliteit en professionaliteit staan centraal in alle facetten van de organisatie. Dit uit zich zowel in de prachtige nieuwbouw, de hoogopgeleide pedagogische medewerksters, de gebruikte materialen (speelgoed) alsmede de snelle zakelijke dienstverlening. Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen, dat doet u niet zomaar. Bij kdv villa kakelbont snappen ze dat heel goed. Als ouder wilt u immers de zekerheid, dat uw kind wordt opgevangen in een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving.

U vertrouwt uw kind toe aan onze goede zorgen voor eten, drinken en slapen, maar ook voor een stukje opvoeding en ontwikkeling. Deze combinatie vormt het hart van ons werk. Met belangstelling volgen en begeleiden wij de geestelijke en emotionele groei van uw kind. Wij bieden op een speelse wijze activiteiten aan die vaardigheden in taal, motoriek en sociaal gedrag stimuleren.kdv villa kakelbont

Bij kdv villa kakelbont is er sprake van verticale opvang kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar brengen samen de dag door. Daarmee sluit Villa Kakelbont aan op de natuurlijke gezinssituatie waarin ook vaak verschillende leeftijden bij elkaar zijn.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo.
Tel.:    077 – 851 62 01
Mob.:  06 – 20 19 93 84
E-mail: info@villakakelbont-venlo.nl

Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend een kijkje komen nemen. De pedagogische medewerksters leiden u graag rond in de prachtige Villa Kakelbont van Pippi en haar vriendjes en vriendinnetjes. Neemt u dan wel vooraf contact met ons op om een afspraak te maken?

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan