Kerstboompjes knutselen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171212-WA0022

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het altijd zo ontzettend leuk om te mogen knutselen, ze staan dan vooraan in de rij om mee te mogen met het knutselgroepje!

De afgelopen weken hebben de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont weer hele leuke kunstwerkjes mogen maken. We zorgen eerst dat de kinderen weten wat de bedoeling is van de activiteit, dat ze kunnen zien wat ze gaan maken. Zoals dat je hierboven kunt zien dat er een kerstboom is, de kerstboom hoeft dan niet perse groen te zijn. We laten wel een groene kerstboom zien aan de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zodat ze visueel wel weten wat een kerstboom is. Daarna mogen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf weten hoe ze de kerstboom gaan versieren. We bieden ze verschillende soorten materialen aan waar ze de kerstboom mee kunnen versieren. op deze manier ontdekken ze de verschillende soorten materialen die we op de groep hebben liggen.

IMG-20171212-WA0004

Iedere groep heeft een eigen manier voor het versieren van de kerstboom. De meiden van de nilssons kiezen weer voor andere materialen om de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mee aan de slag te laten gaan. Op deze manier is ieder kerstboom uniek en kunnen de kinderen van kinderdagverblijf hun eigen creatie mee naar huis nemen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan