Kinderdagverblijf villa kakelbont eigenaresse is getrouwd!!!

Afgelopen zaterdag 18 juni zijn Rachel en Sjo in het huwelijksbootje gestapt! Het was een prachtige dag voor deze 2 lieve mensen die genoten hebben van het begin tot het einde. Uiteraard konden hun eigen lieve kindjes niet ontbreken op deze mooie dag en mochten Milou en Jolie bruidsmeisjes zijn, en wat zagen ze er allebei prachtig uit (net zo mooi als de bruid zelf)

De dag begon met de ceremonie die door de BABS Dirk Zeelenberg (bekend van oa de serie divorce) werd voltrokken. Daarna ging het bruidspaar hele mooie foto’s maken (eentje wilt het bruidspaar hier wel delen) om vervolgens met iedereen naar degreez in Panheel te vertrekken en daar de bruidstaart te eten! Na het heerlijke eten werd het tijd om tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer te gaan.

IMG-20160620-WA0018

Rachel en Sjo willen alle ouders bedanken voor alle lieve woorden en tekeningen die ze hebben gekregen op hun trouwdag. Dit vonden ze heel erg lief!  Alle hartjes met gelukswensen krijgen een heel mooi plekje in hun huis.

FB_IMG_1466588815360

Het team van villa kakelbont was ook uitgenodigd voor de bruiloft. Wij hebben deze dag als heel mooi en bijzonder ervaren. Het was een eer om op deze mooie dag aanwezig te zijn bij het huwelijk van Rachel en Sjo!

bruiloft rachel team

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan