Kinderdagverblijf villa kakelbont laat Puk logeren

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zagen dat puk een mooie logeerkoffer bij zich had, wat zit er in dat koffer? Welke spullen heb je allemaal nodig als je gaat logeren? Welke spullen hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont nodig als die gaan logeren, en bij wie gaan de kakelbontjes dan logeren?

IMG-20170508-WA0009

Het is een gezellige bende bij kinderdagverblijf villa kakelbont, alle kakelbontjes raken niet uitgepraat over het logeren. De meeste kinderen gaan bij de opa en oma logeren of bij een oom en tante. En nemen de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont hetzelfde mee als puk? Wat is belangrijk om in het logeerkoffer te hebben?

Een pyjama want je gaat natuurlijk ergens anders slapen, en daar hoort ook een knuffel (of eventueel zelfs nog speentje) bij. Puk is al een grote jongen, hij heeft geen speentje bij zich. En als je naar bed gaat moeten ook de tanden gepoetst worden dus een tandenborstel is ook heel belangrijk. En nieuwe kleren is ook heel handig om die mee te nemen enz. Samen met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kletsen we over de spullen die je moet meenemen als je gaat logeren. De jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het ook reuze interessant om te kijken wat er allemaal in het koffer zit van puk.

Puk had er heel veel zin in om te gaan logeren, de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten allemaal helpen met het uitzwaaien van puk. Want nu moeten de kinderen puk wel een nachtje gaan missen 😉

IMG-20170509-WA0021

Puk is deze week ook een keer bij kleine Inge en haar dochter gaan logeren. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zwaaiden puk en kleine  Inge uit en konden niet wachten om de volgende dag de verhalen te horen over het logeerpartijtje:)

Het dochtertje van kleine Inge vond het heel leuk dat puk kwam logeren. Hij ging mee avondeten, spelen,tanden poetsen, boekje lezen en de pyjama aan. Daarna is hij heerlijk gaan slapen!

Puk vertelde de volgende dag bij kinderdagverblijf villa kakelbont hoe leuk het logeren bij kleine Inge en lynn was…

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan