Kinderdagverblijf Villa Kakelbont maakt een herfstwandeling door Venlo

De langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden een gezellige herfstwandeling gemaakt. Lekker naar het bos gelopen met de oudste kakelbontjes en daar gingen we herfstspullen zoeken. Maar wat zijn herfstspullen? Hoe ziet dit eruit en waar kun je herfstspullen vinden?

Vanuit kinderdagverblijf villa kakelbont zijn de langkousjes naar het bos gelopen een stukje verderop en gingen we samen met de kinderen op zoek naar verschillende soorten herfstspullen zoals de blaadjes die van de bomen waren gevallen. Want in de herfst worden de bomen weer kaal en vallen alle blaadjes van de bomen. Met de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen we kijken naar de blaadjes die gevallen waren. We zagen hele grote blaadjes liggen maar ook hele kleine blaadjes. Verder zagen we ook verschillende kleuren van de gevallen blaadjes zoals groen, geel, bruin en rood. Dit was toch wel allemaal interessant voor de kakelbontjes om te zien.

Wat uiteindelijk het meest interessant was voor de langkousjes van kinderdagverblijf villa kakelbont, ze zagen een slak zonder huisje op de grond in het bos. Die slak was erg groot/ lang. Verder zagen de kinderen ook nog eikels en takjes liggen op de grond tijdens de herfstwandeling in het bos. Op de terugweg werden de mooiste blaadjes, eikels en takken meegenomen naar kinderdagverblijf villa kakelbont zodat we daar een mooie herfsttafel konden maken met alle mooie verzamelde spullen.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan