Kinderdagverblijf Villa Kakelbont staat in het teken van Pasen

Nog even en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen weer genieten van de paasdagen. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we een paaswinkel gemaakt waar ze met plastic eieren kunnen spelen. Hier zitten ook “gekleurde” eieren tussen en verschillende vormen eieren, sommige zijn wat groter dan andere.

Niet alleen met plastic eieren spelen vinden ze bij kinderdagverblijf villa kakelbont leuk om te doen maar het is nog leuker om er zelf een te knutselen. We proberen vaak de creativiteit van de kinderen te stimuleren en bij het verven/ kleuren van een paasei hadden we een witte paasei kleurplaat. Er stonden geen bolletjes of strikjes of andere dingen al op de kleurplaat maar het ei was helemaal wit. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kregen een eigen paletje met verf erop of voor de jongere kakelbontjes waren er stiften/ wasco, en ze mochten hun ei helemaal naar eigen inbreng verven/ kleuren. Ook mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zelf kiezen waar ze mee wilden verven want er waren verschillende soorten kwasten waar ze uit konden kiezen. De meest uiteenlopende creaties kwamen voorbij en ieder heeft het op zijn eigen manier gedaan. Het zijn allemaal hele mooie kleurrijke paaseieren geworden!

Sommige kakelbontjes mochten zelfs een gekookt ei kleuren en lekker thuis opeten! Wat een gezelligheid bij kinderdagverblijf villa kakelbont met al die vrolijke eieren.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan