Kinderopvang in Venlo

Kinderopvang Villa Kakelbont

KinderopvangVilla kakelbont Venlo biedt alle kinderen kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Een professionele particuliere organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Wie bieden optimale een verantwoorde kinderopvang in een veilige, geborgen en vertrouwde omgeving.

Ontwikkeling van het Kind

Centraal in Villa Kakelbont is het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Kwaliteit en professionaliteit staan centraal in alle facetten van de organisatie. Dit uit zich zowel in de prachtige nieuwbouw, de hoogopgeleide pedagogische medewerksters, de gebruikte materialen (speelgoed) alsmede de snelle zakelijke dienstverlening. Uw kind toevertrouwen aan de zorg van anderen, dat doet u niet zomaar. Bij Kinderopvang Villa Kakelbont, snappen ze dat heel goed. Als ouder wilt u immers de zekerheid, dat uw kind wordt opgevangen in een veilige, vertrouwde en inspirerende omgeving.

U vertrouwt uw kind toe aan onze goede zorgen voor eten, drinken en slapen, maar ook voor een stukje opvoeding en ontwikkeling. Deze combinatie vormt het hart van ons werk. Met belangstelling volgen en begeleiden wij de geestelijke en emotionele groei van uw kind. Wij bieden op een speelse wijze activiteiten aan die vaardigheden in taal, motoriek en sociaal gedrag stimuleren.

Logo villa kakelbont venloVerticale Opvang

Bij Kinderopvang villa kakelbont is er sprake van verticale opvang kinderen vanaf 10 weken tot 4 jaar brengen samen de dag door. Daarmee sluit Kinderdagverblijf villa kakelbont  aan op de natuurlijke gezinssituatie waarin ook vaak verschillende leeftijden bij elkaar zijn.

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo.
Tel.:    077 – 851 62 01
Mob.:  06 – 20 19 93 84
E-mail: info@villakakelbont-venlo.nl

Of neem contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan