Kunst kijken in Venlo vanuit Kinderopvang Villa Kakelbont

De kinderen van kinderopvang villa kakelbont hebben sinds deze week het thema ” ik ben een kunstenaar”. Wat wordt er verstaan onder kunst? Wanneer is iets kunst?

Bij de nilssons van kinderopvang villa kakelbont gingen de kinderen met de bakfiets door Venlo fietsen om op zoek te gaan naar kunst. Ze kwamen heel veel mooie dingen tegen en verschillende soorten voorwerpen die met kunst te maken hadden. Ze zagen bijvoorbeeld een regenboogzebrapad bij het station. Dat waren mooie kleuren op de grond. De kinderen van kinderopvang villa kakelbont mochten tijdens de rit in de bakfiets kijken wat er voor mooie dingen waren in Venlo.

Op zo’n jonge leeftijd is het voor de kakelbontjes lastig om te weten wat met kunst te maken heeft maar ze kunnen wel zien wat er voor voorwerpen te zien waren. Ze konden aangeven welke kleur iets had of welke vorm het was enz. Wat zagen de kinderen van kinderopvang villa kakelbont als ze naar de voorwerpen keken?

Behalve dat ze naar de voorwerpen konden kijken en alle andere dingen die met kunst te maken had, was het voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont een gezellige rit in de bakfiets. Ze hebben heel veel kunst gezien in Venlo!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan