Kunstwerk maken van brooddeeg bij kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo

Bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo mochten de kinderen van de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s een kunstwerk maken van brooddeeg.

Het brooddeeg is vooraf al gemaakt zodat de kinderen meteen met de activiteit konden beginnen.

Iedereen kreeg een stuk brooddeeg en mocht zelf weten wat ze hiervan gingen maken. Ieder kind kon een eigen kunstwerk maken bij kinderopvang villa kakelbont. De ene maakte een dier terwijl iemand anders weer een voertuig probeerde te maken enz. Alle creaties waren stuk voor stuk erg mooi geworden. De kinderen die iets jonger waren kregen hulp van de juffies, en werd er goed op gelet dat het brooddeeg niet in de mond belandde. Voor jongere kinderen is dat natuurlijk interessant en ontdekkend om te doen met het brooddeeg.

Nadat iedereen van de Tommy’s en annika’s, langkousjes en nilssons van kinderopvang villa kakelbont een mooi kunstwerk had gemaakt van het brooddeeg, ging het eerst nog de oven in zodat het hard werd.

Nadat het brooddeeg uit de oven kwam, mochten de kinderen van kinderopvang villa kakelbont hun kunstwerk nog verven. Alle kunstwerken zagen er heel mooi uit. Iedereen had goed hun best gedaan om een mooie kunstwerk te kneden en daarna te verven. Die kunstwerken zullen thuis vast een mooie plek krijgen wat ze bij kinderopvang villa kakelbont gemaakt hebben!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan