Lekker spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

img-20161103-wa0001

De afgelopen weken was het erg druk met de kerstdagen voor de deur. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben hele fijne kerstdagen gehad en veel gespeeld en natuurlijk gegeten. Er zijn kinderen die deze week lekker vakantie hebben en thuis blijven of zelfs op vakantie zijn maar er zijn evengoed ook kinderen die gezellig komen spelen bij het leukste kinderdagverblijf van Venlo; Villa kakelbont!

De kinderen hebben deze week een beetje een rustige en gezellige week gehad bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Ze mochten lekker veel vrij spelen op de groep en we hebben heel fijn allemaal samen gespeeld. Lekker rustig puzzelen aan tafel, van de glijbaan, met de keukenspullen,dansen op muziek met de instrumentjes erbij enz. Gelukkig hoeven de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zich niet te vervelen en is er genoeg te doen.

img-20160311-wa0012

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn allemaal erg lief geweest en hebben heerlijk vrij op de groep gespeeld. Dit vinden wij ook belangrijk voor de kinderen want ze mogen dan zelf kiezen wat ze willen doen en waar ze overal mee willen spelen. We hebben hele leuke rollenspellen gezien en soms ook meegedaan in de rollenspellen zoals met de doktersspullen en winkeltje. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben zich weer goed vermaakt!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan