Met puk van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo picknicken

IMG-20170509-WA0003

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gaan graag met de bakfiets op pad, het maakt ook niks uit als ze alleen maar gaan fietsen (in de bakfiets zitten en overal om je heen kunnen kijken is het leukste)

De kinderen van de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn met de bakfiets naar de speeltuin gefietst en daar lekker gaan spelen. En gelukkig mocht puk ook mee in de bakfiets en hij vond het ook super leuk. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben heerlijk gespeeld in de speeltuin van het julianapark. Ze konden lekker glijden van de hoge glijbaan of klimmen in het klimrek enz. Er was genoeg te doen voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont in de speeltuin. Puk durfde ook overal in en lekker te spelen, maar wel met hulp van de andere kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont. Van al dat spelen, krijg je ook honger.

De nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben heerlijke boterhammen gegeten in de speeltuin, boterham met kaas/worst en ook pindakaas/jam en ander lekker beleg zat er op de boterham. De kinderen konden op deze manier een beetje gevarieerd kiezen. Na de boterham ook nog even een lekker bekertje met melk of water gedronken en daarna weer terug naar kinderdagverblijf villa kakelbont. Want toen was het bedtijd voor de meeste kinderen…..

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan