Paaseieren knutselen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170328-WA0001

Bij het thema Pasen hoort natuurlijk ook het knutselen van een paasei. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we hele mooie eigen paaseieren gemaakt, ze mochten zelf bepalen welke kleur ze wilden van het paasei, roze of geel of blauw enz. Er lagen een paar bakjes bij waar allemaal verschillende materialen in zaten en waar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hun paasei mee konden versieren, er lagen verschillende kleuren rondjes in de bakken en confetti en gekleurde mais. Ze kregen een eigen bakje met plaksel en mochten zelf bepalen wat ze op hun paasei wilden plakken.

De jongere kinderen mochten natuurlijk ook een paasei maken maar eigen plaksel is nog wel een beetje te moeilijk voor de jongere doelgroep. Zij mochten met verf een eigen paasei maken,lekker met hun handjes in de verf en daarna op het blaadje. De kleine kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vonden het heel leuk om te experimenteren met de verf op hun handjes en daarna op het blaadje, want het is wel een beetje gek hoor dat er een andere kleur op de handen zit en dat dit ook wat kouder aanvoelt. De kleur komt ook nog eens op het blaadje wat je voor je hebt liggen.

De paaseieren van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn heel mooi geworden, de kinderen hebben die super leuk versierd (en de meeste versiersels bleven ook plakken op de plaksel)

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan