Paaslunch bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170414-WA0025

In de laatste week van het thema Pasen hadden we de hele week een gezellige paaslunch. De tafel werd heel mooi versierd, er stond een etagère met gekookte eieren, er kwamen worstenbroodjes en zachte broodjes op tafel, ze mochten tijdens het drinken ook kiezen voor yogi of melk en als toetje nog chocolade paaseieren. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont boften wel hoor met allemaal die lekkere dingen!

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ook zelf proberen om het ei te pellen, vooral de oudere kinderen konden dit al goed en ze legden de schil van het ei heel netjes op een bordje of een servetje. Sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont aten daarna het ei op en andere kinderen vonden het ei niet zo lekker en gingen daarna hun broodje opeten. (het ei pellen is wel leuk maar opeten…..)

IMG-20170414-WA0022

Bij de nilssons op de groep gingen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hele mooie bloemetjes appels maken en bij de paaslunch doen. Zo smaken de appels natuurlijk nog veel beter dan normaal, dat ziet er gezellig uit!

Alle kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben gesmikkeld van de paaslunch, ze hebben nog nooit zoveel gegeten als in de week van de paaslunch 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan