Puk is weer terug van vakantie bij kinderdagverblijf villa kakelbont

De afgelopen weken hadden niet alleen de kindjes en juffies vakantie maar ook onze puk. Gelukkig is puk vanaf deze week weer te vinden bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen hadden puk stiekem wel een beetje gemist. Puk had alleen erg geknoeid met chocoladepasta op zijn mooie truitje. De kinderen hadden geholpen om puk het vieze truitje uit te doen en schone nieuwe kleren weer aan te doen.

PhotoGrid_1472488320648

Het wasmachine bij kakelbont was helemaal vol,er paste geen truitje meer bij. En de chocoladeplek moest er wel echt uit dus de kinderen hadden geholpen om op de ouderwetse manier kleren te wassen. Dit vonden ze erg leuk om te doen en deden ook goed mee om de kleren schoon te krijgen.

Nadat de kleren in het water zijn geweest,moesten ze natuurlijk ook nog droog worden. Daarom hadden we een wasrek hangen waar de natte kleren op konden drogen. En uiteraard waren de kakelbontje weer van de partij om te helpen. Heel fijn voor puk dat de kinderen wilden helpen want anders had hij de hele dag in zijn vieze t shirt moeten rondlopen 😉

PhotoGrid_1472488507878

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan