Schoenen passen voor Puk bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo

img-20160927-wa0001

De afgelopen week mochten de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont puk helpen om zijn schoenen aan te doen. Puk kwam ’s morgens binnen met een jas en schoenen aan en de schoenen had hij netjes in de schoenendoos gedaan bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Maar als de kinderen vervolgens buiten willen gaan spelen dan moet iedereen de schoenen aan doen, dus puk ook. Gelukkig wilden de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo puk wel helpen om zijn schoenen te zoeken en die ook aan te doen. En daarna natuurlijk bij zichzelf de schoenen aandoen want iedereen moet de schoenen aan als ze naar buiten gaan!

Sommige jongere kinderen van villa kakelbont probeerden ook al hun eigen schoenen te pakken en of zelf aandoen, of naar de juffie toe zodat ze geholpen konden worden met hun schoenen.

Bij deze activiteiten van puk oefenen we regelmatig met steeds hetzelfde woord. We lieten de kinderen in dit geval wat meer kennismaken met “de schoen”. We keken naar de verschillende soorten schoenen die er in de schoenendoos zaten, naar de grootte van de verschillende schoenen en of er veters of klittenband in de schoenen zaten enz. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont Venlo deden erg goed mee met de activiteit, vooral puk helpen was erg leuk 🙂

photogrid_1474985172823

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan