Spelen met de allerkleinsten bij kinderdagverblijf Villa Kakelbont

Ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven bij Villa Kakelbont Venlo! Met ons aanbod van babyspeelgoed hoeven ze zich niet te vervelen. De nieuwsgierigheid is groot als we de bak met speelgoed in het midden van de babybox zetten. De kleintjes komen er gauw op afgekropen en getijgerd om te ontdekken wat er allemaal in zit! Eén voor één worden de voorwerpen eruit gehaald en eens goed bekeken, er aan te voelen of het wordt juist aan de kant gegooid om het volgende te pakken.

Ook samen boekjes lezen vinden de kleintjes van kinderdagverblijf Villa Kakelbont reuzegezellig! De boeken worden regelmatig uit de boekenbak gehaald om te ontdekken en samen te lezen. Wat valt er toch veel te zien in de wereld van boeken. Zoveel boeiende plaatjes met mooie kleuren, stoffen en materialen. Grote boeken, kleine boeken. Dikke boeken, dunne boeken.

Met de kinderen benoemen we alles wat er te zien en te voelen is. Dit is een gezellige manier om ze taal aan te bieden en om hun woordenschat uit te breiden.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan