Thema gericht activiteit bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170501-WA0002

Puk zat aan tafel tijdens het fruitmoment en toen knoeide hij met zijn limonade over zijn mooie kleren. O je en nu???? Alles was nat, zijn broek/ zijn truitje en zelfs zijn onderbroek.

Dan toch maar de kleren uitdoen, en die in het wasmachine “gooien” want iemand met natte kleren laten spelen is ook niet zo fijn. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont gingen helpen om puk zijn broek en truitje uit te doen want dit kon puk zelf niet.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont probeerden al heel goed te helpen en daarna moest puk natuurlijk wel zijn reservekleren aan want anders zou hij het koud krijgen. En nu zijn de kledingstukken uit, wat moet er dan gebeuren? Dan maar in het wasmachine doen met een lekker ruikend wasmiddel erbij. Nadat de kleren zijn gewassen, zijn ze wel nog steeds nat. Tja die kledingstukken kunnen we puk dan evengoed niet aandoen. Maar hoe krijg je de kledingstukken dan droog?

De juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben een goed idee, we maken een waslijn zodat de kledingstukken daar goed op kunnen drogen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mochten ons helpen om de kleding op te hangen aan de waslijn met een wasknijper. Maar die wasknijpers zijn toch best wel lastig om die open te krijgen zeg, pfff dat vinden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont nog best wel ingewikkeld. Maar gelukkig met wat hulp van de juffies hangt uiteindelijk alles aan de waslijn en kunnen de kledingstukken goed drogen.

Als de kleding weer droog is, kan puk lekker zijn eigen kleren weer aan, en nu maar hopen dat puk niet nog een knoeit met zijn drinken 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan