Thema Sinterklaas bij Villa Kakelbont Venlo

Hoera! De lieve, goede Sint is weer in ons land! Dat betekent dat kinderdagverblijf Villa Kakelbont Venlo de komende weken natuurlijk helemaal in het teken staat van het thema ‘Sinterklaas’.

Afgelopen weekend is hij ook samen met zijn pieten in Venlo aangekomen. De kinderen hebben er bij Villa Kakelbont al enthousiast over verteld. Dat ze Sinterklaas en de pieten hebben gezien of dat ze hun schoen al hebben gezet, met een mooie tekening of een wortel voor paardje Ohzosnel. En dat ze er ook wat lekkers of een cadeautje in hebben gekregen! Ze hebben duidelijk ontzettend veel zin in deze periode vol sinterklaasactiviteiten, zoals knutselwerkjes maken, kleien met pepernotenklei, sinterklaasliedjes zingen, voorlezen, pietengym, cadeautjes inpakken en noem het maar op. Genoeg te beleven bij Villa Kakelbont Venlo!

De groepen van kinderdagverblijf Villa Kakelbont zijn mooi versierd met slingers en Puk heeft zijn sinterklaaspakje uit de kast gehaald. Ook voor de kinderen liggen er verkleedkleren klaar om zich te kunnen verkleden als Sint of Piet. De themahoeken zijn ingericht als pietenbakkerij, waar kinderen materialen kunnen ontdekken en rollenspellen kunnen spelen. Veel speelplezier!

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan