Veel ontdekken en leren bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Niet alleen de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn veel bezig met hun ontwikkeling maar ook de baby’s leren en ontdekken heel veel. Vooral het eerste 1,5 jaar maken de baby’s de meeste sprongen in het ontdekken en leren bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Ze leren om zich te draaien, rollen, tijgeren, kruipen, lopen enz. Maar de baby’s bij kinderdagverblijf villa kakelbont leren ook van andere baby’s en de oudere kinderen. Ze kijken dan veel (observeren alles) en proberen dit uiteindelijk na te gaan doen. Het is hard werken voor de baby’s op de groepen van de langkousjes en de nilssons (vandaar dat ze ook nog heel veel slapen overdag want dat kost veel energie)

De oudere kakelbontjes zijn ook over het algemeen heel erg lief voor de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont. Ze willen weten hoe de baby heet, sommige willen mee het flesje geven aan de baby of de speen terug in de mond stoppen als die gevallen is. Als de baby’s iets ouder worden en zich wat meer kunnen bewegen door de ruimte zoals tijgeren, optrekken of staan enz. wordt de wereld nog groter en kunnen ze nog meer leren en ontdekken. Al het speelgoed/ materiaal is interessant. Vaak gaan ze ook met een paar samen hetzelfde speelgoed ontdekken en een beetje naast elkaar spelen (met hetzelfde materiaal maar dan hun eigen ding doen) De ontwikkeling van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont houden we goed in de gaten.

Het team van kinderdagverlbijf villa kakelbont is sinds Januari 2019 gestart met een babycursus. In een volgend verhaaltje meer informatie hierover en wat het precies inhoudt.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan