Verhaaltje lezen over de vastelaovend bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170214-WA0006

Er zijn ook boekjes over de carnaval te vinden die gelezen kunnen worden. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het heel leuk om te luisteren naar het verhaaltje en sommige kunnen ook heel aandachtig luisteren en actief meedoen tijdens het voorlezen.

Dit boekje gaat over een meisje die als clown carnaval gaat vieren, ze gaat met haar vader naar de optocht kijken en dansen op muziek. Dit zijn allemaal hele herkenbare dingen die de kinderen meemaken tijdens de carnaval. Ze doen ook andere (misschien wel gekke) kleren aan en worden net als het meisje in het verhaal geschminkt. Daarna samen dansen op de carnavalsliedjes en naar de optocht kijken.

Maar er zijn natuurlijk nog meer verhaaltjes te vinden over de carnaval, de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het meestal wel leuk als steeds hetzelfde verhaal word voorgelezen. En elke keer opnieuw blijven de meeste kinderen aandachtig luisteren naar het verhaaltje. Voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont maakt het niet zoveel uit welk verhaal, ze blijven alle verhaaltjes leuk vinden.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan