Waterpret bij kinderdagverblijf villa kakelbont

Het zonnetje schijnt de afgelopen dagen heel goed, het kon wel zomer zijn bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Op hele warme dagen zoals nu gaan we vaak de ochtend lekker buiten spelen (uiteraard smeren we de kinderen wel in met zonnebrand) en op het einde van de dag. In de middag schijnt de zon het hardst en hebben de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont meer kans op verbranding en dat willen we zoveel mogelijk voorkomen.

Vanwege de hygiƫne hebben we bij kinderdagverblijf villa kakelbont geen zwembadjes staan waar de kinderen met het warme weer in kunnen gaan zitten. Maar uiteraard zorgen we wel voor verkoeling door bijvoorbeeld een watertafel in de tuin (in de schaduw) te zetten van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Heerlijk buiten spelen met water, wat willen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont nog meer met dit warme weer. We hebben deze keer gekozen om de dieren in de watertafel mee te nemen waar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mee kunnen spelen. En natuurlijk worden niet alleen de dieren nat van de watertafel maar ook de kakelbontjes zelf worden lekker nat. Gelukkig drogen de kleren van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont met dit weer wel snel als ze in de zon worden gelegd…

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan