Aanpassingen bij Kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo


Vanaf volgende week maandag 11 mei mogen alle kinderen weer komen spelen bij kinderopvang villa kakelbont. Wel zijn er een aantal richtlijnen die we moeten volgen volgens het RIVM dus zijn er aanpassingen gemaakt. De ouders mogen op dit moment niet meer binnen komen bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s. Ze zullen hun kind bij de deur moeten overdragen, de baby’s mogen op een speelkleed gelegd worden en daarna zal een van de juffen de baby pakken. Tussen ouders en juffen moet evengoed 1,5 meter afstand bewaard worden, vandaar dat dit aangepast is. De nilssons hebben een eigen ingang (ze lopen via de zijkant naar binnen en komen in de tuin uit. Dan kunnen ze doorlopen naar de achterdeur van de nilssons en daar aanbellen). Deze week hebben we een proefweek bij kinderopvang villa kakelbont om zo te kijken waar de knelpunten liggen en waar we nog aan kunnen werken. Het zal voor iedereen even wennen zijn om op deze manier naar binnen te komen maar de gezondheid van iedereen staat voorop natuurlijk. Het team van villa kakelbont is blij dat alle kinderen in goede gezondheid weer mogen komen spelen want we hebben ze wel gemist.

Alle informatie is via de mail naar de ouders van kinderopvang villa kakelbont gestuurd en er is een filmpje gemaakt voor iedereen. Pippi laat zien hoe het werkt om op de nieuwe manier binnen te komen.

Verder hebben alle ouders een filmpje van Puk gekregen voor de kinderen. In dit filmpje laat Puk zien dat de handen goed gewassen moeten worden, niezen in de elleboog moet en dat er tijdens de verschoonronde even gekeken wordt naar  de temperatuur van ieder kind. Op deze manier zijn ze alvast op de hoogte voor als ze volgende week weer mogen spelen bij kinderopvang villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan