Kinderopvang Villa Kakelbont denkt nog aan moederdag 2020

Ondanks dat niet alle kinderen mogen komen spelen bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo, gaan er bepaalde feestdagen evengoed door zoals moederdag. Aanstaande zondag 10 mei is het moederdag. Het team van kinderopvang villa kakelbont heeft van tevoren hierover gebrainstormd, hoe we de mama’s toch in het zonnetje kunnen zetten.

Halverwege april is er een envelop bezorgd bij alle kinderen thuis die niet mogen spelen bij kinderopvang villa kakelbont. Het belangrijkste wat er op de envelop stond was dat dit verboden was voor de mama’s om de envelop open te maken. De papa’s mochten thuis gaan knutselen zodat alle mama’s evengoed een mooi knutselwerkje krijgen. Vanuit kinderopvang villa kakelbont werd aangegeven wat er geknutseld kon worden en de benodigdheden zaten in de envelop erbij (behalve de verf?) zodat het de papa’s wat makkelijker gemaakt kon worden. Hopelijk hebben alle papa’s geknutseld en krijgen alle mama’s aanstaande zondag een mooi knutselwerkje van hun kind.

De kinderen die aanwezig waren bij kinderopvang villa kakelbont konden uiteraard wel hier knutselen. Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan en de kinderen die thuis met de papa’s hebben geknutseld, hebben zeker thuis ook goed hun best gedaan.

Voor alle mama’s alvast een fijne moederdag gewenst namens het team van kinderopvang villa kakelbont in Venlo.

 

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan