Activiteiten tijdens thema regen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171003-WA0018

Tijdens het thema regen is er naast de “geplande activiteiten” ook ruimte voor vrije activiteiten die met regen te maken hebben. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen vaak ook zelf kiezen wat ze willen doen als ze komen spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Er is een puzzel waar een meisje met een paraplu en regenlaarzen op staat. Deze puzzel kunnen de oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont al zelf proberen te maken, en tijdens het maken van de puzzel kan de juffie met het kindje bespreken wat er wordt gezien op het plaatje. En als de puzzel gemaakt wordt? Wat ga je als eerste zoeken om te beginnen met de puzzel? Begin je met de gele paraplu? Of met het gezicht van het meisje enz?

Naast puzzelen vinden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont het altijd leuk om te knutselen. Ook hiervoor is er ruimte bij kinderdagverblijf villa kakelbont. De kinderen krijgen dan een keuze wat ze graag willen knutselen wat te maken heeft met het thema regen. De kinderen verven regenlaarzen of een paraplu enz. Voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont maakt het niet zoveel uit wat ze gaan maken, als ze maar kunnen knutselen 😉

IMG-20171003-WA0000

Ook de jongere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont krijgen de kans om te ontdekken met verf en hun handjes/ vingertjes.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan