Bellenblazen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20171003-WA0011Wat heeft bellenblazen met het thema regen te maken?

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont hebben we het over het weer. Regent het of schijnt de zon? Is het donker buiten of juist licht? En als het regent en de zon schijnt tegelijk, dan kun je soms een regenboog zien. Een regenboog heeft heel veel verschillende soorten kleuren (alle kleuren van de regenboog) De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen een plaatje zien van de regenboog. Welke kleuren zien de kakelbontjes? En welke kleur vinden ze het mooiste van de regenboog.

Met bellenblazen kun je ook in de bel verschillende kleuren zien als je snel en goed kijkt, aha daar is het linkje met de bellenblaas en het thema regen bij kinderdagverblijf villa kakelbont 😉  Soms gaan de bellen zo snel de lucht in dat de kinderen het niet zo goed en snel kunnen zien (de wind is dan te snel voor de kakelbontjes) En hoe groter de bel is, hoe beter je in de bel kunt zien welke kleuren er zijn.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het eigenlijk leuker om de bellen kapot te maken met hun handen dan om te kijken naar de kleuren die ze in een bel kunnen zien. En bij kinderdagverblijf villa kakelbont is dat ook allemaal prima en worden er heel veel bellen gemaakt die de kinderen lekker kapot kunnen proberen te maken (of ze moeten te hoog vliegen natuurlijk, dan komen de kakelbontjes er niet bij)

De bellenblaas is niet alleen leuk voor de oudere kinderen maar de baby’s vinden het ook heel interessant om naar de bellen te kijken!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan