Afsluiting thema “Wat heb ik aan vandaag” bij kinderdagverblijf villa kakelbont

De afgelopen 6 weken zijn de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont aan de slag gegaan met het thema: wat heb je aan vandaag!

Ze hebben veel geholpen met het verkopen van korte/ lange broeken of van shirtjes en rokken/ jurkjes enz. We benoemen ook de kleuren van de kleding enz. Het winkeltje heeft heel veel kleding verkocht aan de kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont.

IMG-20170518-WA0005

 

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben heel veel geleerd en als afsluiting mochten ze allemaal hele mooie kleding aandoen (verkleedkleren) en hier een modeshow gaan lopen. De oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont, de Tommy’s en Annika’s, gingen naar de jongere groepen om de modeshow te lopen. Ze waren heel erg trots op hun zelf gekozen kleding en deden die graag “showen” aan de andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

IMG-20170524-WA0012

 

De jongere kinderen wilden daarna ook nog meelopen in de modeshow want dit is toch ook wel erg leuk om te zien. De Tommy’s en Annika’s hebben het heel goed gedaan en het waren echte modellen 🙂

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan