Naar t zandmenke met kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont

We zijn een aantal weken bezig met het thema “wat heb je aan vandaag”. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben al veel leuke dingen gedaan zoals de kleren wassen die vies waren, de kleren ophangen aan de waslijn, nieuwe kleren kopen en passen enz.

Een moeder van een kindje van kinderdagverblijf villa kakelbont is de eigenares van t zandmenke uit Venlo. Ze had naar aanleiding van ons thema, ons laten weten dat we met de kinderen welkom waren om eens een kijkje te nemen bij de winkel.

Dit lieten wij ons natuurlijk geen 2 keer zeggen dus wij waren heel enthousiast om met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont te gaan kijken naar t zandmenke in Venlo.

IMG-20170512-WA0003We gingen met de bakfietsen op weg naar de mooie kledingwinkel van t zandmenke. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont waren heel nieuwsgierig naar alle kleding en andere leuke dingen die ze daar konden zien. En kijk, ook daar is een kassa waar de mensen geld moeten geven om kleding te kopen. En daar staat ook een gek apparaartje, dit wordt de pinautomaat genoemd, waar ze kunnen pinnen als ze geen geld bij zich hebben. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben zich heel goed gedragen in de winkel en we mogen van de mama ook altijd nog een keer terug komen om te kijken in de winkel. Als cadeautje hadden we een paar tassen mee gekregen om in ons eigen winkeltje mee te spelen bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

IMG-20170512-WA0002

Namens alle grote en kleine mensen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen wij bij deze nogmaals de mama heel erg bedanken voor de gastvrijheid en dat de kakelbontjes hebben mogen kijken in de winkel van het zandmenke…..

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan