Baby’s die buiten spelen bij kinderopvang villa kakelbont


Eindelijk breekt het betere weer aan en zien we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo het zonnetje steeds meer. Het buitenspelen is bij de langkousjes,nilssons en de Tommy’s en annika’s altijd al belangrijk geweest. Het weer maakte niet zoveel uit tenzij het ontzettend hard regende, dan bleven de kakelbontjes van kinderopvang villa kakelbont binnen.

In de tijd dat het buiten wat kouder en natter was, bleven de jongste kinderen wat vaker binnen die nog niet konden lopen. Ze konden even mee naar buiten in bijvoorbeeld een wandelwagen/stoel of op schoot maar doordat ze weinig konden bewegen, gingen ze eerder naar binnen zodat ze daar meer konden bewegen. We vinden het bij kinderopvang villa kakelbont belangrijk dat kinderen zich blijven ontwikkelen en door veel en lang stil te zitten kunnen ze zich niet ontwikkelen.

Nu het zonnetje vaker schijnt hebben we in de tuin van kinderopvang villa kakelbont de grondbox opgebouwd zodat de kleinste kinderen (baby’s en de kinderen die nog niet kunnen lopen) ook fijn buiten kunnen spelen. In de grondbox kunnen ze zich ontwikkelen door te rollen/kruipen/ op te trekken aan de grondbox enz.

Ook is het veilig voor de kleinste kinderen om daar te spelen want de oudere kinderen van de langkousjes en nilssons van kinderopvang villa kakelbont rijden vaak met de voertuigen door de tuin en op deze manier kunnen ze niet over deĀ  handen en voeten van de kleinste rijden. Iedereen van kinderopvang villa kakelbontĀ  kan lekker buiten spelen, jong en oud!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan