Spelen met de badjes bij kinderopvang villa kakelbont

Bij de nilssons, langkousjes en Tommy’s en annika’s van kinderopvang villa kakelbont mochten de kinderen deze week de pop in bad stoppen. Binnen het thema ” ik en mijn familie” is het vaker dat er baby’s in de thuissituatie zijn waardoor er geoefend kan worden met een pop. Om de kakelbontjes de baby’s in bad te laten stoppen, dat gaat een beetje te ver bij kinderopvang villa kakelbont ? vandaar dat de poppen in bad mogen.

Eerst moet de pop goed gewassen worden, thuis worden de kinderen van kinderopvang villa kakelbont ook eerst goed gewassen door de papa’s en mama’s toch? Met een washand kunnen ze alles goed wassen van de pop. Wat moet er allemaal gewassen worden? De handen, wangen, armen enz werd steeds benoemt wat er gewassen werd zodat de kinderen kunnen laten zien wat ze weten en als ze het niet wisten dan werd er geholpen zodat ze bij kinderopvang villa kakelbont de lichaamsdelen konden leren.

De allerkleinste van de langkousjes en nilssons¬† konden ook tijdens deze activiteit spelen met water en de pop. Vooral het water ontdekken is al een activiteit op zich voor de baby’s van kinderopvang villa kakelbont, vaak werd de pop uit het bad gegooid en gingen ze met water spelen door de spetteren. Heerlijk!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan