Bakken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont houden erg van eten en dan natuurlijk ook vooral van lekker eten! Gelukkig wordt er regelmatig iets lekkers gemaakt bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont mogen eerst helpen met het voorbereiden, we hebben meestal een kom nodig en verschillende soorten ingredienten om iets lekkers mee te maken. De kinderen mogen dan helpen om de ingredienten bij elkaar te doen en eventueel mixen.

IMG-20170808-WA0027-1

Op de foto hierboven zie je dat de kinderen van de nilssons van kinderdagverblijf villa kakelbont een heerlijke brownie hebben gemaakt. Het voorbereiden is al heel leuk om te doen maar als de brownie klaar is en je het kan opeten, is het nog leuker natuurlijk. De kinderen smullen er heel goed van….

IMG-20170811-WA0034

Er wordt van alles gemaakt bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Soms wordt er een lekkere cake gemaakt, of pannenkoeken gebakken, worstenbroodje met knakworst erin enz. De kinderen van de tommy’s en annika’s mochten een tijd geleden helpen om appelflappen te maken. Eerst mochten ze proberen helpen om kleine stukjes appels te schillen (uiteraard geen scherp mes erbij) Daarna mochten ze het kaneel mengen met al die stukjes appel in de kom en uiteindelijk zelf de appels op het deeg leggen. Hier werd dan daarna de appelflap van gemaakt. Die appelflappen zijn natuurlijk nog extra lekkerder omdat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont die zelf gemaakt hebben….

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan