Ontdekken met blokken bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170629-WA0001De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont komen heel graag spelen bij de langkousjes, nilssons en de tommy’s en annika’s. Ze mogen regelmatig ook zelf weten waar ze mee willen spelen zoals in de bouwhoek, de huishoek, het atelier enz. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen zelf graag ook van alles ontdekken, zelf het materiaal ontdekken en kijken of ze er iets leuks mee kunnen doen. En als dat samen met de juffie is, is dat nog veel leuker natuurlijk. Want de juf van kinderdagverblijf villa kakelbont kan ook goede ideeën hebben om het materiaal te ontdekken.

Zoals op de foto kun je zien dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont met hout ook veel kunnen ontdekken. Hier zitten gekleurde blokken in, verschillende soorten blokken zoals lange en korte blokken en ook dikke en dunne blokken. We hebben in de doos ook verschillende soorten houten planken, zijn vierkante stukken van gemaakt maar sommige zijn wat dunner en ook kleinere stukken hout die vierkant zijn.

IMG-20170918-WA0005

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont amuseren zich prima met al die verschillende soorten blokken en hier kun je ook hele veel mee doen. Ze kunnen een toren bouwen, een huisje maken, de blokken op kleur sorteren, van groot naar klein leggen enz. De eigen fantasie wordt hierbij ook geprikkeld, en de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hebben uiteraard veel fantasie 🙂

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan