Ballonnen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20170207-WA0000

Bij de vastelaovend horen natuurlijk ook ballonnen!!!De kinderen hebben vorige week lekker met de ballon mogen spelen. Eerst mochten ze kijken hoe de ballon werd opgeblazen (dit kunnen ze zelf nog net niet;) ), want dat is natuurlijk reuze interessant voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont.

Want wat gebeurd er met de ballon, eerst is die heel klein en slap en dan wordt die alsmaar groter en groter en ronder…. Dat vinden de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wel gek en spannend.

Als de ballon eenmaal is opgeblazen, dan moeten we eerst nog een knoopje erin maken want anders loopt de ballon weer helemaal leeg. En dan kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont eindelijk met de ballon spelen. (en niet alleen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont spelen met de ballon maar ook puk!)

De meeste kinderen vinden het super leuk om met de ballon te spelen, ze proberen die in de lucht te gooien en weer te vangen of juist naar andere kinderen toe te gooien. De kleinere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont proberen de ballon te pakken maar dit lukt nog niet altijd want dan gaat de ballon steeds verder weg. En op de achtergrond vastelaovendsmuziek maakt het natuurlijk helemaal compleet bij deze activiteit van kinderdagverblijf villa kakelbont 🙂

 

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan