Vastelaovend bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

Het carnavalsseizoen is aangebroken bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo, of zoals ze het in Venlo zeggen: Vastelaovend!

IMG-20170203-WA0003

Puk kwam helemaal verkleed binnen met een pruik, gekke bril en een raar pakje aan. De andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont wilden zich ook wel verkleden want dat is toch wel erg leuk.

De dozen met verkleedkleren kwamen tevoorschijn en de kinderen mochten zelf weten wat ze aan wilden doen. Een mooie prinsessenjurk/ een stoere cowboy/ een clowntje enz, er is heel veel keuze. En vooral de gekke brillen en rare hoedjes waren erg leuk om op te zetten. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont hadden zoveel keuze dat ze alles het liefste aan wilden doen in 5 min tijd 😉

En onder het verkleden door werd er ook “vastelaovendsmuziek” op gezet en konden we heerlijk dansen en zingen (en ook wel de polonaise lopen door de groep) Op deze manier kwamen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont alvast weer een beetje in de stemming want over een paar weken is het alweer zover.

Deze week en de aankomende weken staat het bij kinderdagverblijf villa kakelbont helemaal in het teken van: Carnaval!

De kinderen zullen nog gaan knutselen/ worden geschminkt/ gaan kijken bij geer vd veer met de bakfiets/ verhaaltje over de carnaval voorlezen enz. Er zijn nog genoeg leuke dingen om te doen en het verkleden zal ook nog wel blijven de komende weken 🙂

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan