Bewegen op muziek bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20180313-WA0013

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont willen we de kinderen op verschillende gebieden zich laten ontwikkelen. Een gebied ervan is de motoriek. De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont zingen en dansen graag op de 3 groepen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. Ook de jongere kinderen worden nieuwsgierig als we de muziek opzetten en een dansvloer gaan maken op de groep.

We hebben verschillende soorten liedjes waar de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont op kunnen dansen en springen. Soms hebben we zelfs al wat danspasjes die we met de kinderen gaan oefenen. Dan kijken we stiekem ook al meteen naar de motorische ontwikkeling van de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont. Onder andere kunnen de danspasjes zijn: springen met  benen in de lucht, klappen in de handen, op de buik liggen en zwemmen met de handen of trappelen met de voeten, op de rug liggen en fietsbewegingen maken met de voeten, schudden met de billen đŸ˜‰ enz.

De kakelbontjes van kinderdagverblijf villa kakelbont doen graag mee en zelfs de oudere kinderen kunnen soms ook wat bewegingen inbrengen die we dan na kunnen doen met de andere kinderen. Soms zijn er liedjes die al standaard bewegingen hebben zoals chi chi wa of de pinguĂ¯ndans. Hoe vaker we dit herhalen, hoe makkelijker dat de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont de dansjes gaan vinden en beter kunnen meedoen.

Het belangrijkste element tijdens het dansen en bewegen op muziek is het hebben van lol en gezelligheid met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan