Bellen blazen met de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20180316-WA0021

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont blijft het voor alle leeftijden leuk om bellen te blazen. De oudere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont proberen al echt de bellen te pakken of erachteraan te rennen. Sommige kinderen willen al zelf proberen te blazen, dit is meteen een goede motorische oefening. De jongere kinderen blijven er heel gefascineerd naar kijken of ook al de bellen proberen te pakken of aan te raken.

Maar de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont vinden het bellenblazen ook heel interessant. Ze kunnen misschien verder nog niet zo heel veel ermee maar ze proberen wel al echt het belletje te volgen. Het is ook wel heel gek om ineens een bel te zien die ook weer vrij snel weg is. En waar is de bel dan gebleven? Hoe kan het dan een bel kapot kan gaan? Er zijn ook verschillende grootte van het blazen van de bellen. De baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont zien ook al dat er kleine bellen tussen zitten en ook grote bellen. Deze activiteit is voor de rust fijner om dat 1 op 1 te doen. De juf heeft op deze manier meteen interactie met de baby en alle aandacht gaat naar hetzelfde uit. We vinden het bij kinderdagverblijf villa kakelbont ook belangrijk dat de baby’s hun aandacht krijgen en op zo’n jonge leeftijd is het fijn om dan 1 op 1 aandacht te krijgen. We kunnen soms ook 2 baby’s bij elkaar zetten voor een activiteit maar dot hangt af van de leeftijden van de baby’s.

Het is wel fijn om even ongestoord te kunnen kijken naar de bellen van de bellenblaas, zonder dat de grote kakelbontjes erom heen zitten en de activiteit overnemen van de baby’s bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan