Carnavalsmaterialen bij kinderdagverblijf villa kakelbont in Venlo

IMG-20180126-WA0006

Vanwege het thema carnaval zijn er voor de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont andere en zelfs nieuwe materialen te ontdekken zoals de confetti en de serpentine (de slingers). Hoe voelen deze materialen aan? En wat gebeurd er met de serpentine want die kun je blazen naar een lange sliert toe. En wat een gezellige en vrolijke kleuren zijn het. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen met de voeltafel deze nieuwe materialen ontdekken. Voelt het lekker? Of toch een beetje gek? Hoe ziet het eruit? Wat kun je er allemaal mee doen? Op deze manier kunnen de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont alvast een beetje wennen aan de materialen.

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont voegen we meestal ook nog de ballonnen toe want dat hoort ook thuis bij thema carnaval, dat vinden bijna alle kakelbontjes heel leuk en spelen graag met de ballonnen.

IMG-20180129-WA0009

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont is het een groot feest! Lekker met de confetti in de lucht gooien, de serpentine blazen en door de lucht gooien, de ballonnen door de lucht gooien. Bij kinderdagverblijf villa kakelbont kan dit allemaal en het maakt voor de kakelbontjes helemaal niks uit want ze hebben ontzettend veel plezier met deze materialen. Het leukste is dan ook nog de vastelaovendsmuziek aan, dansen op de muziek en het liefst ook nog verkleed. Dit is pas vieren van carnaval.

Ook de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont laten we met dit materiaal in aanraking komen, ze kunnen eraan voelen en ontdekken wat het allemaal is. De baby’s willen nog heel veel ontdekken met de mond dus het liefst stoppen ze de confetti en serpentine in de mond. De ballon aanraken is wel een beetje gek, het voelt heel raar en als je die wilt pakken dan gaat hij weg. We hebben ook flessen gevuld met verschillende gekleurde/ vrolijke carnavalsmaterialen. Op deze manier worden de zintuigen ook geprikkeld op een andere manier.

27023507_1815076035463847_5743128172041406434_o

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan