Nieuw wipstoeltje bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20180123-WA0007

Bij kinderdagverblijf villa kakelbont blijven we als team bezig om te blijven werken aan onze ontwikkeling en wat voor materialen goed bij het kinderdagverblijf passen. Zoals de meeste ouders wel eens zien, blijven er veranderingen komen bij kinderdagverblijf villa kakelbont. We proberen ons steeds te blijven te ontwikkelen en om te blijven kijken naar het belang van het kind en de groep. Zo hebben we er ondertussen ook voor gekozen om hoge wipstoelen aan te schaffen bij kinderdagverblijf villa kakelbont.

Hoge wipstoelen hebben als voordeel dat de baby’s wat hoger kunnen zitten en op deze manier gezellig bij de andere kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont aan tafel op hun hoogte kunnen kijken. Zo voelen de baby’s er zich toch net wat meer bij horen dan als dat ze laag op de grond in een wipstoeltje zitten en alleen iets kunnen horen maar niks kunnen zien.

Deze wipstoel kan evengoed wel nog helemaal omlaag gezet worden als ze met meerdere baby’s in een wipstoeltje zitten, dan is het weer gezelliger om samen op dezelfde hoogte te zitten en laag op de grond is vaak ook nog eens veiliger voor de baby’s van kinderdagverblijf villa kakelbont. De baby’s liggen alleen zo hoog erbij als er zicht is van de juffies van kinderdagverblijf villa kakelbont, de baby’s worden niet alleen gelaten zonder toezicht op deze hoogte.

Doordat een nieuw wipstoeltje zo interessant is, wordt dit voor sommige kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont ook wel aantrekkelijk om even te oefenen met een pop in het wipstoeltje 😉

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan