Cursus logopedie voor team kinderopvang villa kakelbont in Venlo

Vorige week maandag had het team van kinderopvang villa kakelbont een cursus. Deze cursus ging over de logopedie voor kinderen. Het houdt niet alleen in qua spraak maar daar komt nog meer bij kijken voor de kinderen.

Alle cursussen die we bij kinderopvang villa kakelbont in Venlo krijgen, is fijn voor nieuwe informatie en opfrissing die ermee geleerd wordt. Vooraf weet het team wanneer er een cursus is en kunnen ze voor zichzelf bedenken wat ze hier graag over willen weten. Die vragen kunnen tijdens een cursus meegenomen worden of er worden dingen besproken waar je tegenaan loopt als team kinderopvang villa kakelbont met de kinderen war er op dat moment speelt. Voor het team is het op deze manier interessant om zo’n cursus te hebben en deze tips mee te nemen in de praktijk bij kinderopvang villa kakelbont.

Met deze cursus werd onder andere besproken hoe belangrijk het is dat kinderen uiterlijk na de 1,5 jaar geen fles meer drinken. Dit is niet goed voor de spraak en taalontwikkeling. Een rietjesbeker is een goed alternatief, mocht het lastig zijn om uit een open beker te drinken.

Alle belangrijke tips die ook voor de ouders van kinderopvang villa kakelbont goed zijn om te weten, krijgen ze via de mail. Het is niet verplicht om hier iets mee te doen maar dan zijn ze wel op de hoogte van waarom iets op een bepaalde manier goed is voor een kind.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan