Werken in het atelier bij kinderopvang Villa Kakelbont in Venlo


De kinderen van de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont hadden op de groep een kleine atelier staan. Hier konden onze echte kakelbont kunstenaars de mooiste creaties maken. Het enige verschil met dit atelier en het atelier in de grote keuken van kinderopvang villa kakelbont was dat er bij de langkousjes een lichtgevende atelier stond. Er verschenen steeds verschillende kleuren op de tafel. Voor de langkousjes van kinderopvang villa kakelbont was het net een disco, zo snel veranderde steeds de kleuren van de tafel.

Dit maakte de kunstwerken maken nog specialer. Want verven op een tafel met verschillende gekleurde lampen, dat is heel leuk voor de kinderen van kinderopvang villa kakelbont. Sommige kinderen waren vooral bezig met de gekleurde lampen, welke kleur zagen ze steeds? En hoe kan het dat het steeds veranderd? Andere kakelbontjes hadden dit niet in de gaten en waren vooral bezig met het verven van kunstenaar Puk op de mooie verlichtende tafel.

Het atelier in de grote keuken wordt ook veel gebruikt door de kinderen van kinderopvang villa kakelbont om te knutselen. Er worden regelmatig kunstwerken gemaakt door de kakelbontjes als kunstenaar Mondriaan. De oudere kinderen van kinderopvang villa kakelbont, mochten proberen om ieder vak een andere kleur te geven.

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan