De baby/pop verzorgen bij kinderdagverblijf villa kakelbont

IMG-20170602-WA0010

De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zijn altijd heel erg lief voor de baby’s op de groepen. Bij de langkousjes en de nilssons zorgen de oudere kakelbontjes heel goed voor de allerkleinste.

Deze weken gaan we met de kinderen een baby/pop verzorgen. De baby heeft honger dus dan moeten we de baby eten geven. Samen met de kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont zorgen we ervoor dat de baby lekker kan eten zoals fruithapje of de fles enz. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont willen heel graag helpen met het hapje geven en andere dingen. Het rollenspel is voor deze doelgroep nog een beetje lastig dus we kunnen niet het spel doen dat een kindje de mama van de pop is en dat er een papa is enz. Dan beginnen de kakelbontjes te lachen en zeggen ze ons wel even wie ze echt zijn 😉

De baby in badje doen vinden ze ook heel leuk en hier helpen ze heel graag mee. Vooral het wassen en daarna afdrogen/ luier aandoen willen ze het liefste allemaal tegelijk doen. Vandaar dat we de activiteiten bij kinderdagverblijf villa kakelbont vooral in kleinere groepen doen zodat iedereen de kans krijgt om te kunnen helpen. De kinderen van kinderdagverblijf villa kakelbont kunnen al heel goed helpen met het verzorgen van de baby!

Nieuwsgierig? Vraag direct een rondleiding aan